- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enjoy
addikt
Eléggé fárasztó, hogy vannak olyanok, akik jobban tudják, hogyan reagál a telefonom, mint én aki 3/4 éve használom... Nem tudom, mire jó ez nektek, de gondolom ez ilyen Isten adta telepatikus képesség, vagy nem tudom. Mindegy mit tapasztal a tulaj, a fórumbetyárnak van igaza...
Esetleg tudnál mondani 0-tól 90-ig random 5 nyerőszámot is?De az is lehet, hogy nekem van valami spéci hybrid kezem, ami nem csinál "zárlatot".
-
Enjoy
addikt
válasz
TrollMetal #49 üzenetére
Engem nem kell meggyőzni az igazadról
Elhiszem.
Itthon Magyarországon, de igazából szerintem bármely EU-s országban van olyan térerő, hogy ne dobja el a jelet bármilyen új telefon.
(Hálistennek itthon nem olyan a térerő, mint USA-ban, vagy az akármilyen arab országban, ahol az N8-as is videó készült)3/4 éve, amikor megvettem az iP4-et elég sokan elkérték, s próbálták szorongatni, hogy eldobja a jelet a teló, de valamiért senkinek sem jött össze. Lehet, hogy hibás telót kaptam
-
Enjoy
addikt
válasz
TrollMetal #38 üzenetére
Azért ez aranyos, hogy pont egy N8 tulaj hozza fel a térerő problémás témát.
Köztudott, hogy semmivel sem jobb az N8 antennája, mint az iPhone 4-nek, csak mivel nincs körülötte akkora hype, nem szapulják annyira. Link
Jó dolog, hogy a teló körben fém fedi, de ugye megvan az az kedves képessége, hogy brutál leárnyékolja az antennát.De ugyebár:
"It's Not A Bug, It's A Feature" -
Enjoy
addikt
válasz
TrollMetal #30 üzenetére
Nem igazán értem a kijelzőt takaró üveg mondatodat, de gondolom arra utalsz, hogy törik a Gorilla Glass üveg.
Egyetemen láttam elég pottyanó iPhone 3G
/ iPhone 4-et, s nem tört sehol sem az üveg.
Aki meg emeletről ejti le, az mit vár?(S)(S)Aki ilyen kategóriás készüléket vesz, az jobban tenné, ha inkább használja, mint hogy dobálja
-
Amúgy amit nagyon elfogadnék N8-ról az a Xenon vaku.
Csak kár, hogy piros LED szükséges a helyes fókuszhoz, mert nekem kell egy fehér is, hogy zseblámpaként is használni tudjamTudom, telhetetlen, maximalista vagyok...
-
Enjoy
addikt
válasz
TrollMetal #25 üzenetére
Én ezt cáfoltam:
"Szerintem teljesen mindegy a nokia dizájn és anyaghasználat terén mindig az élen járt...( mondjuk volt mikor minden másban is)"De elnézést, hogy bekevertem a Wave-et és a Desire-t, de az akkori Samsung és HTC csúcskészülékek is sokkal magasabb kategóriát képviseltek, mint a csúcs Nokiák.
(Amúgy az iPhone 3G már 3éves)
-
Hidd el senki sem gyárt mindig tökéletes típusokat, nem áll célomban a Nokiát sárba taposni.
Nem véletlen használtam én is azokat. De én a minőségre érzékeny vagyok, s ha betelt a pohár, akkor kimondom, amit gondolok. Ezen nem fogok változtatni.
Hidd el, más gyártóról is elmondtam a véleményemet.
Samsung készülékekkel sem volt bajom egészen Galaxy S-ig, amit vissza olvashatsz, hogy hogyan minősítettem. De lehet hogy nagyobb ereje van annak, hogy 3hétig használtam.
-
Nem kevés fogyasztói támadás érte a Nokiát a minőséget tekintve, s ennek eredménye lett az N8, ami hozza azt a szintet, amit elvár az ember a csúcskészülékektől.
(Fogtam N8-at, Wave-et, s iPhone 4-et használok, szóval tudom, hogy ezek a telefonokat nyüstölheted, nyomkodhatod, nem fognak recsegő hangot kiadni, mint valami bucsuban lőtt játéktelefon. Egyedül talán a Wave legalján, ill. N8 felül-alul van parányi műanyag, minden máshol fém és üveg.
Az hogy egyik kenterbe veri a másikat, azért elég túlzás.
-
Nem véletlen olvasom ezt a cikket, mert alig várom hogy megjelenjen egy minőségi WP7-es Nokia, s hogy legyen kellő alkalmazás rá, szivesen visszatérnék Nokia-ra ebben az esetben.
-
De nem akarok semmilyen flame háborút kirobbantani. -
Enjoy
addikt
Nem azt mondtam, hogy minden Nokia teló gagyi volt ilyen téren.
Az volt a legfrusztrálóbb, hogy egyes középkategóriás, sőt alsókategóriás Nokiák jobbak voltak ilyen téren, mint az aktuális csúcskészülékek...Hálistennek az üzleti kategóriában (E series) figyeltek erre, igaz ott is volt kivétel..
De ugye az E széria koránt sem képviselte a felsőkategóriát, főleg nem a C és az X.De ettől függetlenül az általad említett készülékek képviselték azt a szintet, amit elvár az ember a Nokiától.
-
Enjoy
addikt
A dizájn (mint ahogy azt írtam) szubjektív, egyéni tetszés dolga.
De hogy anyagminőséget, összeszerelést tekintve sehol sincsenek..
(De ezt szerintem te is tapasztaltad, mint N73 , N93i, iPhone 3G..stb tulaj)
-
Emlékszem N82-met körömmel is szét lehetett bontani, nem kellett semmilyen spéci szerszám pl. egy kijelző cseréhez, vagy bill. cseréhez.
Ez ugye akár pozitív dolog is lehet, de hagyjuk mert van olyan érzésem, hogy téged nem lehet meggyőzni -
Enjoy
addikt
Akkor nem fogtál még kézben mondjuk egy iPhone 4-et, vagy Samsung Wave-et, vagy egy HTC Desire-t (de még sorolhatnám naphosszat a típusokat)
Csak azok a Nokiák, amik nekem voltak (6230i/N82/N95/N96/N97) azok egyike sem ütötte meg közel sem a fenti 3 készülék anyagminőségét, főleg nem összeszereltséget tekintve.
(Pedig amikor megvettem ezeket, akkor ők voltak a csúcsok a Nokia termékpalettáján.)
Félreértés elkerülése végett: Nincs bajom a Nokiával, de hogy az elmúlt ~3évben anyagminőséget-összeszerelés minőségét tekintve nem voltak benne a top 3 készülékgyártóban az biztosA dizájn pedig szubjektív, én speciel a robusztus, letisztult formákat szeretem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest