- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misály
addikt
Azert egy letezo konstrukcios hibarol miert az jut az eszebe a kedves tulajnak hogy biztos van masik telefon is amiben szerepel ez a hiba ( ami netto hulyeseg, szerinted az n8 aljan tetejen miert van muanyag... )? Ennel mar csak az volt viccesebb amikor kollegam nem akarta felfogni hogy nem arnyekolasrol van szo hanem zarlatrol, es bumperrel akarta bemutatni, hogy nincs is ilyen hiba
Jacis, mar nagy nulla? Fel eve meg magad ala vizeltel tole
-
TrollMetal
aktív tag
Már csak poénból megnéztem ugye.
1. lakáson belül van
2. egy arabeus vagy mittomén milyen hálózaton használja. (ha jó a tippem jordán akiknek még a wifijük se ér semmit)Csináljak én is videókat mennyire maxon megy? egy mit sem érő szutyok videó alapján nem győztél meg.
Ez csak egy big lol!
-
TrollMetal
aktív tag
Mellesleg a liluló kijelzőn kívül semmi problémám se volt. a fémtokos telefon tartómban picit kihúzva sem csökken a jel számottevően. 1-et esik a jel
a két kezemmel körbe fogva meg teljesen stabilan maxolva áll...
bezzeg a szifonnál anno! a vicc hogy ezek után ekkora bakik után is van aki megveszi azt a ....-t
Személyes véleményem illetve tapasztalatom hallották!
-
keIdor
titán
N95, N97-el nekem is van tapasztalatom bőven, előbbi tulajdonosa is voltam 1 évig.
Pocsék műanyag mindkettő, az N95 lötyög is... még egy Galaxy S is minőségibb...David75: N73-am is volt. Annak idején szép volt, de visszagondolva, és az N95-höz képest nagyon lassú és kényelmetlenül kicsi gombjai voltak...
-
David75
őstag
Negatív.
Fogtam wave-t meg iphone 4-et sőt volt iphone 3g-m most pedig omnia7-em van viszont annak idején a nokiák dizájna volt szerintem a legjobb.(luna,arte,n73,n93i, stb...)
A htc-k viszont nem tetszenek illetve tetszettek egy darabig egészen a legend-ig azóta unalmas csúfság szerintem az összes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- Goddess of Victory: Nikke
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest