- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- iPhone topik
- Mobil flották
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enjoy
addikt
válasz
TrollMetal #49 üzenetére
Engem nem kell meggyőzni az igazadról
Elhiszem.
Itthon Magyarországon, de igazából szerintem bármely EU-s országban van olyan térerő, hogy ne dobja el a jelet bármilyen új telefon.
(Hálistennek itthon nem olyan a térerő, mint USA-ban, vagy az akármilyen arab országban, ahol az N8-as is videó készült)3/4 éve, amikor megvettem az iP4-et elég sokan elkérték, s próbálták szorongatni, hogy eldobja a jelet a teló, de valamiért senkinek sem jött össze. Lehet, hogy hibás telót kaptam
-
Enjoy
addikt
válasz
TrollMetal #38 üzenetére
Azért ez aranyos, hogy pont egy N8 tulaj hozza fel a térerő problémás témát.
Köztudott, hogy semmivel sem jobb az N8 antennája, mint az iPhone 4-nek, csak mivel nincs körülötte akkora hype, nem szapulják annyira. Link
Jó dolog, hogy a teló körben fém fedi, de ugye megvan az az kedves képessége, hogy brutál leárnyékolja az antennát.De ugyebár:
"It's Not A Bug, It's A Feature" -
janes74
senior tag
válasz
TrollMetal #27 üzenetére
Mintha az Arenán írták volna,hogy cseréli a Nokia a betűtipust.
-
Alexios
veterán
válasz
TrollMetal #25 üzenetére
anyaghasználat terén mindig az élen járt...
Erre ment a válasz, mert ez így ahogy van nem igaz. Konkrétan a Nokia volt az a gyártó akit az E szérián kívül mindig szidtak az anyaghasználatért, ezek után nem értem, hogy a név mire kötelezne..
-
Enjoy
addikt
válasz
TrollMetal #30 üzenetére
Nem igazán értem a kijelzőt takaró üveg mondatodat, de gondolom arra utalsz, hogy törik a Gorilla Glass üveg.
Egyetemen láttam elég pottyanó iPhone 3G
/ iPhone 4-et, s nem tört sehol sem az üveg.
Aki meg emeletről ejti le, az mit vár?(S)(S)Aki ilyen kategóriás készüléket vesz, az jobban tenné, ha inkább használja, mint hogy dobálja
-
Amúgy amit nagyon elfogadnék N8-ról az a Xenon vaku.
Csak kár, hogy piros LED szükséges a helyes fókuszhoz, mert nekem kell egy fehér is, hogy zseblámpaként is használni tudjamTudom, telhetetlen, maximalista vagyok...
-
válasz
TrollMetal #30 üzenetére
Ha falhoz vágnád kijelzővel az N8-ad, az is törne. Az iPhone 3G-3GS-nél egyébiránt semmi baj nincs az üveggel, azt csak gondolom önigazolásból képzeled, de a műanyag ház mikrorepedései valós probléma. Meg ugye a hátlap normál használat mellett is elég rusnyává tud válni
-
Enjoy
addikt
válasz
TrollMetal #25 üzenetére
Én ezt cáfoltam:
"Szerintem teljesen mindegy a nokia dizájn és anyaghasználat terén mindig az élen járt...( mondjuk volt mikor minden másban is)"De elnézést, hogy bekevertem a Wave-et és a Desire-t, de az akkori Samsung és HTC csúcskészülékek is sokkal magasabb kategóriát képviseltek, mint a csúcs Nokiák.
(Amúgy az iPhone 3G már 3éves)
-
Hidd el senki sem gyárt mindig tökéletes típusokat, nem áll célomban a Nokiát sárba taposni.
Nem véletlen használtam én is azokat. De én a minőségre érzékeny vagyok, s ha betelt a pohár, akkor kimondom, amit gondolok. Ezen nem fogok változtatni.
Hidd el, más gyártóról is elmondtam a véleményemet.
Samsung készülékekkel sem volt bajom egészen Galaxy S-ig, amit vissza olvashatsz, hogy hogyan minősítettem. De lehet hogy nagyobb ereje van annak, hogy 3hétig használtam.
-
Nem kevés fogyasztói támadás érte a Nokiát a minőséget tekintve, s ennek eredménye lett az N8, ami hozza azt a szintet, amit elvár az ember a csúcskészülékektől.
(Fogtam N8-at, Wave-et, s iPhone 4-et használok, szóval tudom, hogy ezek a telefonokat nyüstölheted, nyomkodhatod, nem fognak recsegő hangot kiadni, mint valami bucsuban lőtt játéktelefon. Egyedül talán a Wave legalján, ill. N8 felül-alul van parányi műanyag, minden máshol fém és üveg.
Az hogy egyik kenterbe veri a másikat, azért elég túlzás.
-
Nem véletlen olvasom ezt a cikket, mert alig várom hogy megjelenjen egy minőségi WP7-es Nokia, s hogy legyen kellő alkalmazás rá, szivesen visszatérnék Nokia-ra ebben az esetben.
-
De nem akarok semmilyen flame háborút kirobbantani. -
David75
őstag
válasz
TrollMetal #25 üzenetére
Ez így van kár hogy nem wp7-el jött és normális hardverrel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Windows 11
- Akciókamerák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- iPhone topik
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest