- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gadgetfan_
senior tag
Ahhoz mondjuk nagy, hogy csak úgy hirtelen előkapd mert éppen unatkozol mert mondjuk sorban állsz valahol, vagy várod a buszt/villamost, de erre jó a telefon 3,5-5" mérete is. De ahhoz, hogy otthon vagy mondjuk egy kávézóban ülve belenézz a netbe, mailjeidbe, egy-két blogot fórumot elolvass, netán még hozzá is szolnál pár sort, a legkényelmesebb méret szerintem. És nem csak a 10"-es átmérő, hanem a 2:3-as képarány miatt is mondom, hogy szerintem az iPad az ideális méret a tartalomfogyasztásra nekem.
-
Gadgetfan_
senior tag
Egy Huawei IDEOS S7 Slim volt az ominózus darab. Nem volt semmi más dolog ebben, egész szépen működött nem panaszkodhattam rá. Előtte már megszoktam az iPhone-t, én azon kényelmesen tudok/tudtam böngészni, FB-ozni, híreket olvasni ha éppen nincs kedvem bekapcsolni a laptopomat, ehhez képest egyszerűen a 7" méret nem hozott annyit pluszban, hogy inkább azt használjam a telefon helyett így szép lassan "elfelejtettem" használni. Azt a "minőségi" ugrást az iPad mérete hozta el nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tesla topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Windows 10
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- HP ZBook FireFly G11
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD 16GB space gray asztroszürke Apple magyar 3 év garancia
- Új Thinkpad X1 Carbon 12th, 14" FHD+ IPS, Ultra 7 155U, 32GB, 512GB NVMe, ujjlolv, IR kam, ADP gar
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest