Idén debütálhat az iPad mini?

Hirdetés

Az első iPad bejelentése óta folyamatosan lehet hallani kisebb és olcsóbb változattal kapcsolatos pletykákat, ám a táblagépek piacának teljes lefölözése miatt ezidáig teljesen feleslegesnek tűnt egy jóval kisebb haszonnal kecsegtető modell bevezetése. A rendkívül nyomott áron érkező, mégis jól felszerelt Google Nexus 7, valamint az üzleti szolgáltatások terén is igen erős Windows 8 alapú sorozat érkezése azonban kiélezett versenyhelyzetet teremthet. A The Wall Street Journal és a Bloomberg egymástól független beszámolói szerint az Apple beszállítói már megkezdték a 7 és 8 hüvelyk közötti, 1024x768 képpontos panelek sorozatgyártását, így szeptemberben az iPad mini összeszerelése is megkezdődhet. Steve Jobs, az amerikai elektronikai óriás korábbi vezetője szerint a megjelenítő fizikai méretének csökkentése túl sok kompromisszummal jár, ám felmérések szerint sokak számára vonzó alternatívát jelentenek a könnyű, kompakt és kényelmesen hordozható 7-8 hüvelykes ajánlatok.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

  • iPad mini a Windows 8 ellen?

    A NetEase állítása szerint egy háromszáz dollár alatti táblagép bevetésével szeretné elterelni a figyelmet a Microsoft új platformjáról az Apple.

  • Az új iPad - nem kellett jósnak lennünk

    Megérkezett az új iPad, melyet a kereshetőség miatt a neten mindenki iPad 3-nak fog hívni. A kijelzője elképesztő, processzora nem változott. Alapvetően papírforma.

  • Ősszel érkezik az iPad mini?

    Egyre több beszállítói forrás támasztja alá a 7,85 hüvelykes megjelenítővel szerelt iPad mini létezését.

Hirdetés