- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Sony LinkBuds S - a kényelem ára
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztikac
őstag
válasz
Depression #336 üzenetére
Na most szépen nyugodjál le, aztán utána számoljuk ki hogy jön ki a havi nettó 50 ezres fizetés legálisan, főleg sok százezer embernek
-
S W A T
senior tag
válasz
Depression #336 üzenetére
Én inkább higadtan válaszoltam neki.....
Ha ilyen kérdéseket tesz fel elgondolkodhatna magán
Ebbe a topikba legalább 3 nagyon okos mindentudóra rá lehetne borítani az asztalt....
-
válasz
Depression #237 üzenetére
Ok, értem, amit mondasz, de ha ez valóban így van/lesz, akkor ezzel ők legalizálják a kalózmásolatokat, legalábbis erkölcsi értelemben.
-
válasz
Depression #231 üzenetére
Sebaj, én minden verziót elmentek mindenestül, és használni fogom, és itt már tényleg nem fog érdekelni, hogy az M$ mit kapálózik.
A wine is elég jó kompatibilitást biztosít, és még nem hallottam, hogy az M$ támadná őket, legalábbis nem hatékonyan.
Egyébként meg írják a weboldalon, hogy egy sor M$ kód nincs benne. Feltételezem, hogy ha ez igaz, akkor az m$ sem tud sokat tenni ellene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest