- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
S W A T
senior tag
Linuxon pl az a cset se megy ahova járok.
Megmég sok minden amit én csinálok az megcseszhető Linuxon.
És nagyon sokan vannak még így. Ezért sem fog sztem túl elterjedt lenni a linux.
Hiába van hangoztatva hogy ez ingyenes ha egyszer egy csomó win-es dolgot el lehet felejteni.
-
S W A T
senior tag
Vista az nem érdekel azt már nem bírná a gépem és gondolom sok egyéb hasonló gyenge gép sem.
Amúgy meg, mint írtam: a Microsoftnak csak jó, hogy ennyi kalózpéldány van... ha nem lenne jó/káruk származna belőle, akkor bizony keményebben fellépnének a kalózpéldányok ellen. Azt elhiheted, hogy nem az emberiesség hajtja őket afelé, hogy CSAK fekete hátteret kap az, aki nem eredetit használ.
Legelősször megakarták tiltani hogy a fekete xp-k letölthessék a biztonsági frissítést aztán rájöttek az nekik se lenne jó ha tele lenne a web zombikkal.
-
S W A T
senior tag
válasz
Wolverine #451 üzenetére
Dehogyisnem érnek rengeteg win-es játék nincs linuxra. Tessék 1,
azokat is meg kell venni,fogalmazzunk inkább úgy hogy meg illik... manapság bármien játékot megtalálsz torrenten , dc -n stb....
ja és egy 6-5 ezres játék nem egyenlő a közel 100ezres xp-vel. Mielőtt még beszolnál valamit megnyugtatlak hogy a játékok 90%-a eredeti dobozos ami van a családba , viszont tudok nem egy olyan embert aki mégcsak 1 játékot se vett meg a boltba.sztikac ésszel kell védekezni.
Tán nem azért, mert azt tudja a legtöbb ember kezelni?
Ezt magyarázom oldalak óta.....
-
S W A T
senior tag
válasz
Kalandor #438 üzenetére
Sokan ezt se tudják hogy a nérónh kivül is van ingyenes élet. Én pl telkjesen ingyenes íróról még a mai napig nem hallottam.
Amik nyilvan letfontossaguak.
Aki megszokta őket annak igen
floatr hagyd rá a b*dös életbe nem fogja megérteni mi az hogy apuci nem tolta alám a számítógépet .
-
S W A T
senior tag
válasz
Morden24 #435 üzenetére
Úgyse fogod te ezt megérteni ez nyílvánvaló csak jössz a jólbejáratot szövegeddel. Már írtam aki viszonylag jó anyagi körülményekbe születik bele nem mindeggyik fogja ezt fel. Amúgy meg sokan spórolnak akár egy évet is a gépre és veszik meg mindenre egyszerre karácsony, szülinap stb....
-
S W A T
senior tag
válasz
Morden24 #413 üzenetére
Nem működik a cd íróm egy ideje szal nem is aktuális.-.... csak megütötte a fülem hogy van ingyenes cd író.
SWAT-nál meg egyszerűen csak a dolog elmélete idegesít. Olvasom itt már kommentek tucatjai óta a fene nagy árérzékenységet, meg hivatkozást a free cuccokra, aztán a vége mégis ugyanaz... mért lenne ugyanaz nem írtam hogy nérót használok.
-
S W A T
senior tag
válasz
kételkedem #407 üzenetére
Nekem mondod
Mondom egyénnek hogy avast-ot minek feltörni szakemberek szerint is bőven jó otthonra az ingyenes kellően megvéd egyén válasza : dehát ő jobban érzi magát a teljes verzióval. Szintugy mikor nod32 kreggelgetés helyett avast -ra akartom rábeszélni....
Irfanwiev nem nagyon csipázom ezt. Fastone image viewer sztem jobb . (ingyenes) Szóval sok embert én se értek jó xp-t megnyomja mint láthatod azt megértem mert drága stb stb.... de azt nem fogom megérteni ha lehet jó ingyenes dolgot használni mér kell helyette a másik . Nekem pl a komplett védelmi rendszerem ingyen van megoldva.
Polesz utalj.... mondtam ezzel szerintem nem sok emberre tudsz hatni.
-
S W A T
senior tag
Nem mer ő károsodik a microsoftnál van épp elég pénze a dolgozóknak mondtam utalj át pár dollárt Bill-nek.
Amúgy szélmalom harcot vívsz, nem egy embert próbáltam már én is áttéríteni az ingyenes avastra a feltört avast pro-ról a nod32-ről és társaikról,.
A lelkiismeretre ilyen téren meg hiába gyúrsz.
-
-
S W A T
senior tag
válasz
fateless #392 üzenetére
P3-on már nem is sok játék megy sztem az én 25mb-os P4-em is izzad a legtöbbel.
zed01
Teljesen nyugott vagyok.
aki szemmel láthatóan ideges az te vagy. Szerinted az országban 100 gépből hányra vették meg az op-rendszert
otthoni gépekről beszélünk. segítek talán 5-re. És ne linuxozzál nekem mer azt sokan nem ismerik ti meg min t a papagáj linuxoztok.
-
S W A T
senior tag
válasz
lordtoulus #389 üzenetére
..nem akarok vitatkozni...de nem csak 100K(+könnyen meg kereshető 20K) ért vesznek számítógépet,van aki örül hogy "használtan" hozzá juthat egy olcsóbb PII-PIII-as hoz. (igen az majdnem hogy olcsóbb mint egy "Windwos"... )
Sajnos ezt itt eggyesek nem bírják felfogni.....
persze ha valaki erre rá akar világítani azt a moderátorka elkezdi fenyegetn i hogy flammel vagy mi a frászt csinál. Nem is érdemes az ilyennel vitatkozni (ez halálkomoly) aki abba nőtt bele hogy a családba kitalálják hogy kell egy gép akkor vesznek eggyet az a b*dös életbe nem fogj megérteni mi az hogy valaki összekuporgat egy PIII-ra de ugye már 100ezres xp-re már nincs pénz......
-
S W A T
senior tag
-
S W A T
senior tag
válasz
fordfairlane #357 üzenetére
Dejó hogy neked ilyxen marha jók aí megérzéseid, gondolom otthon 200 centis plazma tv-t nézel pezsgő fürdőbe fürdesz és ferrárid van.
na az ilyen könnyen jártattatja azt a bizonyosát.
-
S W A T
senior tag
válasz
fordfairlane #354 üzenetére
Miért tudna
Honnan tudod te azt hogy nem megy el pl a rászánt 50ezer egy használt gépre
és nyista nincs több lóvé a gépre.
Windows XP Professional SP2 (OEM) 35.990 Ft
ha egy 50ezres gépre (szerintem ennyíért nem is kapni hanem többért... ) számolod már akkor is majdnem 86ezer ft. Szóval sok helyen van jobb helye annak a 35-nek.
ollie ezek a dolgok és az xp sztem más.....
-
S W A T
senior tag
-
S W A T
senior tag
válasz
Depression #336 üzenetére
Én inkább higadtan válaszoltam neki.....
Ha ilyen kérdéseket tesz fel elgondolkodhatna magán
Ebbe a topikba legalább 3 nagyon okos mindentudóra rá lehetne borítani az asztalt....
-
S W A T
senior tag
válasz
fordfairlane #322 üzenetére
Marad a másik megoldás.. Linuxot meg sok öregebb gyengébb gép nem bírja plussz úgy tudom egy csomó megszokott winfosos dolog nem is megy Linuxal pl játékok.
-
S W A T
senior tag
-
S W A T
senior tag
Baszki te tudod is hogy mit beszélsz vagy csak újgazdagkén t jártatod a nagy szádat
száljálmár magadba.,
Honnan tudod hogy ebből meg abból mennyí jön be
Webáruház karbantartás kb 50-70 abból hogy vennél meg egy xp cd-t
Vagy inkább a család haljon éhen
Márpedig az előbbi munkához pl eléggé szükséges egy számítógép.
-
S W A T
senior tag
válasz
fordfairlane #295 üzenetére
Elképzelhető mondom nem lustálkodni ha ezer frissítés jön mindet elolvasni hogy miaz..... mert a biztonsági frissítésre meg szükség van nem véletlenül adják ki.
-
S W A T
senior tag
válasz
fordfairlane #292 üzenetére
Nálam már rég ki van kapcsolva ha jön valami akkor jelez én végig olvasom a letöltési listát és ami kell azt letöltöm.
Ennyí a titok elkell olvasni és az eredetiség ellenőrzőt nem letölteni.
-
S W A T
senior tag
Csak mondjuk te nagyokos a linuxot sokan nem ismerik és sok gép nem is bírja legalábbis a régebbiek tuti.
ha nincs etel, ruha gyerekre, akkor nem kell szamitogepet venni..
Ezzel megint csak a nagyarcodat mutogatod itt. Gondolom most azt hiszed te vagy a hűde becsületeskisfiu akinek a télapó cukrot hoz mert ő a jófiu.
Szánalmas vagy....
Egyébként sok családba munkaeszköz a gép.
Amúgy elgondolkodtál azon amit mondtam
kb 100ezer egy xp cd--- egy családi kassza kb 200-ezer.... ja hogy miszter nagyokos szerint akkor a félországnak ne legyen számítógépe...
-
S W A T
senior tag
Sírni fogunk utánnad....
Miszter kőgazdag akinek mindenre tellik.....
Más fórumokon se hiszem hogy jól fogod magadat érezni tudod a magyar lakosság zömének nem nagyon tellik arra hogy legálís szoftvereket vegyen és hidd csak el vannak ennél fontosabb dolgok is. Múltkort 110 ezerért láttam boltba hirdetve az xp-t, na mármost felvilágosítalak ez egy átlagos családba kb fél havi bér. Tehát de jó van legális xp a gépen de nincs étel , ruha a gyerekekre stb... Ezért sok fórumon téma a warez max linkelni nem engedi a fórumszabályzat . Szépen jelentkezzél munkatársnak a BSA-hoz.
szerintem hű munkatársuk leszel.
-
S W A T
senior tag
elmondom neked, hogy minden szoftverem eseten feltudom mutatni neked a szamlat es az egyeb eredetiseget igazolo hulyeseget. minden szoftveremhez ervenyes licensszel rendelkezem. kar volt okoskodni, mert ez nem jott ossze.
Ebben szinte biztosak voltunk....
demonoidon fellelhetoek nagyon finom legalis tartalmak... elobb tajekozodni.
Nagyon gyorsan húzzál az ilyen oldalakról.....
még ártasz a becsületednek.
-
S W A T
senior tag
válasz
Alaktomos #199 üzenetére
Én tökjól elvagyok az sp2-vel is nem szenvedem rá a 3-ast.
akinek nincs penze win-re az ne vegye meg, de ne is "lopja el". nekem sincs penzem autora, megsem lopok egyet az autoszalonbol.
Annyíra bírom ezeket a nagyonokos nagyarcú szövegeket. Azért egy autó nem hasonlítható az xo-hez. Továbbá Bill és munkatársai sem fognak éhezni szóval nem kell tele sírnod a zsepidet de ha akarod utalj át pár dollárt Bill-nek
támogasd szegény éhező Microsoft munkatársakat.
-
S W A T
senior tag
-
S W A T
senior tag
válasz
Morden24 #100 üzenetére
És akinek pl holnap jut eszébe hogy vegyen egy 256 mb-os masinát
És ez lesz élete első gépe az mit tehet
Na erre mit mond a mikrosoft
Ha meg tényleg van ilyen, az meg is érdemli. Nem vagy te egy kicsit nagyképű
Egyébként nem én akarok épp most xp-t venni csak mint lehetőséget dobtam be. Hogy lehet valaki holnap veszi meg első gépét ami épp oly gyenge mint az enyém (netezésre még elég sokan vesznek ilyet ) na neki nem volt 7 éve xp cd-t beszerezni. (már ha ragaszkodik az eredeti cd-hez) Akkor vele szerinted mi lesz
-
S W A T
senior tag
Hát pont ezaz az okos microsoft visszavonta a boltokból.
De akinek az kell az mit csináljon
Nem marad más kizárásos alapon mint warezolás.
(nekem pl elég gyenge gépem van és csak xp jó rá és feltételezem még nem csak én vagyok így a világba akinek nem bírja a gépe a vistát)
Szóval ez elég idétlen megoldás a nagytesótol sztem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Spórolós topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Synology NAS
- Home server / házi szerver építése
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest