- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Yettel topik
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Okés, köszi! Ez az infó jól jött, épp egy P2-es laptophoz keresek modern, és villámgyors oprendszert. Eddig a DSL volt a nyerő, de akkor már körülnézek alaposabban.
A reactOS a win kompatibilitás miatt keltette fel az érdeklődésemet.
(#83) Cathfaern: Okés, ezzel teljesen egyetértek, de én nem is fizetős szoftvereket akarok ingyen használni, hanem inkább ingyenes progikat használok, legalábbis otthon. Amint cégről esik szó, rögtön változik az álláspontom, hiszen oda sokszor nem elég az ingyenes programok tudása, és ha pénzem van a használatból, akkor taplóság nem fizetni. A vita a windows használatából fakadt. Jelenleg mázliból legális XP-t használok, de ha nem kaptam volna ingyen, akkor nem tudom, hogy mit tettem volna. Reálisan nézve hazsnáltam volna egy ideig a lopott változatot, és ezerrel dolgoztam volna a linux-ra váltáson. Akkoriban (2002-2003) még nem volt a látókörömben az ubuntu.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest