- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hová lett 1000 mAh?
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrisms
aktív tag
Tegnap és ma én is kikapcsolva találtam, úgyhogy ez akkor megint szoftverbetegség... Remélem javítják. Nekem 720p-s filmek simán mennek, újraindulni nem indult még újra szerencsére. Próbáld meg más lejátszóval, vagy MX-player-en van olyan hogy szoftveres meg hardveres kódolás, vagyis nevére pontosan nem emlékszem, de a jobb felső sarokba van, hátha az segít, próba szerencse...
-
andrisms
aktív tag
Nos lekopogom, azóta nem indult újra, bár azért olyan régóta nincs fent hogy kijelenthessem, megszűnt a probléma, viszont egyre megnyugtatóbb
Sebessége rendben, gyors, nem akad, videólejátszás jó, 720p simán. HDMI okés, akksit nem tudom, mert mikor enni kért, kapott, sajna nem néztem hogy mennyit bírt, de szerintem nem szabadott romlania. Jelenleg nem zavar semmi, szóval kezd összeállni a dolog
Nektek?
-
andrisms
aktív tag
szimplán rákötöttem TV-re HDMI kimeneten, csak képeket néztünk, működik. Annyi volt más,-ezt mondjuk eddig sem értettem- hogy 3 HDMI port van a TV hátulján, és csak a HDMI 3-ba ment 3.2-es rendszerrel, most 4.0.3-nál abban nem megy, hanem csak a HDMI1-be. Ez fura mert elvileg az összesnek ugyanolyannak kellene lennie, nem?
-
andrisms
aktív tag
nekem eddig semmi gondom nem volt vele. gyorsabb lett szerintem, 3.2-nél a főképernyős lapozgatás néha beszaggatott, most már nincs ilyen. Újraindulás, egyéb negatív tapasztalatok tényleg nincsenek, kicsit finomítottak az ikonokon. Nekem nagyon bejön..
Szerintem nyugodtan tedd fel
Asus Facebook oldalán olvastam hogy valakinek az e-mail klienssel van gond, én nem tapasztaltam...
Nyilván valakinek tele van sok szarral, rátelepít 1000játékot,programot, az meg ne is csodálkozzon. nekem 57program van rajta, de semmi gond..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest