Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Bluetooth-headsetekről általában
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- iPhone topik
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Új fejezet nyílik szeptemberben az iPhone történetében
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrisms
aktív tag
nekem eddig semmi gondom nem volt vele. gyorsabb lett szerintem, 3.2-nél a főképernyős lapozgatás néha beszaggatott, most már nincs ilyen. Újraindulás, egyéb negatív tapasztalatok tényleg nincsenek, kicsit finomítottak az ikonokon. Nekem nagyon bejön..
Szerintem nyugodtan tedd fel
Asus Facebook oldalán olvastam hogy valakinek az e-mail klienssel van gond, én nem tapasztaltam...
Nyilván valakinek tele van sok szarral, rátelepít 1000játékot,programot, az meg ne is csodálkozzon. nekem 57program van rajta, de semmi gond..
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3322, 100% Akkumulátor
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Motorola Moto G54 Power 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest