Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Neoka
aktív tag
Sziasztok!
A G300-ról esetleg véleményt is lehetne olvasni?
Menniyre pontos, a 3D mennyire folyamatos, napfényben mennyire látható a kép, stb.
az egyik hipermarketben most felettébb olcsó, az érdekelne, hogy ez miért lehet. Esetleg valamivel kevesebbet tud mint a ~60000 Ft-os változata?
TMC antenna mennyibe kerül mellé?
köszönöm. -
redblack
csendes tag
A G400-as tesztje egész bíztató...
-
czipaocsi
aktív tag
Lássuk mi is történt: volt egy fórum, ahol észleltek egy hibát. Kommunikálták. Sokan elkezdtek hőbörögni. Az érintett cég felvette a szerzővel a kapcsolatot. Majd születik egy cikk, melyben minden a helyére kerül. Azóta nincs hőbörgés. Hibára fény derült, el lett ismerve, ahol lehet, javítják.
Mit kellene még tenni szted? Az általad említett "autóipar" mit csinálna? Hívjanak vissza x db készüléket mert nem 128 MB RAM van benne, hanem 64? Amivel egyébként ugyanúgy működik a gép. Vagy?
Ez az egész csak arról szól, hogy kötekedni lehessen vkivel vmi miatt. Ezt a mentalitást soha nem fogom megérteni. Persze kötekedni lehet, de az sem mindegy, hogy milyen stílusban és szándékkal. Minden fórum a fikázásokról szól, rről kellene sztem leszokni. Ez nem Neked szól, csak szorosan kapcsolódik a témához! -
Đusty
addikt
válasz
czipaocsi #40 üzenetére
Látom telibe trafáltam :-), véleményem továbbra is fenntartom.
Egyik márkában sem vagyok érdekelt, de ha akármelyik autómárkánál így működnének a dolgok már rég lehúzhatta volna a rolót. Persze az autóipar kicsit komolyabban működik de a hibákból inkább tanulni kellene.
A szelektív olvasásról meg már megírták a véleményüket jó sokan az általam említett topikban ha valakire schaf-ra jellemző állítólag :-)
Nem ítélkeztem senki felett, hibáztak és kész, ez meg tény. -
czipaocsi
aktív tag
Én is ajánlom figyelmedbe shcaf javaslatát, miszerint tájékozódj körültekintőbben, mielőtt ítélkeznél akár egy márka, egy cég vagy annak munkatársai felett!
Az általam belinkelt cikk pont arról szól, hogy az lcp megtett minden tőle telhetőt, hogy tisztázza a helyzetet és ezt a cikkíró is elismeri, méltányolja. Lehet, hogy voltak hibák (lásd szállítmány rossz RAM-mal) de sztem a forgalmazó megtette a szükséges lépéseket. A szerző, miután a céggel egyeztetve meggyőződött arról, hogy nem volt igaza sok dologban, korrekt módon le is írta az egészet. Nem volt sem előtte, sem azóta sem "porba döngölés", pláne nem lcp részről. Minden érintettet ismerek, sőt az egész sztorit a-tól z-ig, ezért merem nyugodt szívvel azt állítani, amit. Te pedig csak vagdalkozol, anélkül, hogy tudnád, miről is van szó. Vagy???
A "pénz beszél" c. megjegyzésedhez: szted a konkurenciának nincs "pénze", amit arra használhat, hogy hibát keressen/kerestessen és belekössön bármi áron abba, akiben potenciált lát? Ez ugyanis az érem másik oldala.....és az is ugyanúgy fénylik!
-
Đusty
addikt
válasz
czipaocsi #37 üzenetére
Ha veszi valaki a fáradtságot, hogy képbe kerüljön az általad leírtakkal, ajánlom ezt a forumot.
http://pdaplus.hu/smf/index.php?topic=3477.200
Mint látszik a tesztelőnek teljesen igaza van mégis megpróbálták porba döngölni teljesen alaptalanul, ahelyett, hogy azonnal kiadták volna a kért tájékoztatást. (cikk nélkül is meg kellett volna tenni). Én levontam a következtetést, hogy az LCP-nél nagyon nem úgy mennek a dolgok mint kellene. És nem mellesleg a processzor sem ugyanaz mint amit az árusítóhelyek feltűntetnek de ezt mellékesen kezeli a helyreigazító cikk is, pedig egyáltalán nem az, ég és föld különbség van közöttük.
Az említett fórumot pedig szerintem teljesen indokolatlanul zárták le, ez volt az egyetlen ahol pörögtek az események iconx-el kapcsolatosan, azóta gondolom megcsappant rendesen ott is a forgalom.
Szóval ez egy elég nagy égés, és nem a tény, hogy jött egy rossz szállítmány, hanem az ahogyan kezelték.
HAJRÁ IGAZMONDÓ TESZTEREK!!!
és köszönet nekik.........(sajnos kevés van belőlük, pénz beszél....) -
czipaocsi
aktív tag
Ezt érdemes elolvasni. Az utóbbi napokban/hetekben megjelent RAM-ot és egyéb hardveres problémákat érintő megjegyzésekre született mintegy helyreigazításként.
-
Đusty
addikt
válasz
czipaocsi #31 üzenetére
"A honlapon meg mindig van vmi friss hír, pl ott is fenn van, hogy megvannak az új térképek és lehet frissíteni"
Én nem az lcp hanem az iconx honlapjáról beszélek elvégre annak mégiscsak erről kellene szólni, gyakori frissítéssel. Ezzel szemben ha beütöd: iconx.hu, a főoldalon az fogad, hogy hamarosan boltokban az iconx :-), ez egy vicc.
-
acid4
csendes tag
válasz
czipaocsi #31 üzenetére
Sajnos én még nem láttam a fórumos hsz-szel szemben semmilyen bizonyítékot. Természetesen én is kíváncsian várom a tisztázást. Semmi bajom nincs a fehérvár úti bolttal, nagyon korrektek. Azért is megyek vissza. A bajom éppen az, hogy vissza kell mennem, ahelyett, hogy csak update-t töltenék le az oldalukról, amire be sem tudok regelni.
Szal a készülékkel nekem változatlanul semi bajom, és magával az LCP-vel sem (még), de ez meg a sikeres termékindítás nagyon távol esnek egymástól. Ennél kisebb hibákért is véreztek már el amúgy jó termékek ilyen erős versenyű piacon. Szvsz jó lenne 2-esbe kapcsolni, és komolyan venni az aftersales-t.
-
czipaocsi
aktív tag
a legfrissebb térképet a szervízben is felteszik, hivatalosan, az új darabok pedig már eleve azzal jönnek. A RAM az itt is linkelt fórumos hsz-szel ellentétben valóban 128 MB, csak a tesztprogram nem látta vmi szoftveres izé miatt, de hamarosan ez is tisztázásra kerül.
A Fehérvári úti üzlettel mi a baj? Elvileg télleg nyitva vannak 6-ig! A honlapon meg mindig van vmi friss hír, pl ott is fenn van, hogy megvannak az új térképek és lehet frissíteni, bár igaz, egyenlőre csak szervízben.
A naviextras.hu oldal pedig még nem teljes funkcionalitású, de az iconx is fel fog kerülni meg a hivatalos frissítések is, de ez ügyben már a Nav N Go-nál van a labda, ők csúsznak mindig...
ja és jönnek a Samsung procis modellek is...állítólag -
Knightrider
csendes tag
WAREZ. Tempban jár érte, a következőnél végleges.
[ Módosította: Bog ]
-
acid4
csendes tag
hmmm. elég érdekes dolgokat lehet olasni a többi fórumban. Pont azért vettem e a gépet mert 128 M RAM van benne, és NEM Sige chipst. Erre kiderül, hogy az egész átverés?
Az is marha jó, hogy nem tudok beregelni az Iconx oldalra, bár felismeri a szériaszámomat. Szóval úgy látom, hamarosan látogatást teszek újra az LCP-nél.
(suxxxx)
-
hsz2
csendes tag
Ne mondj le róla, jó ez a cucc!!!
Én nagyon sokat gondolkodtam, hogy milyen navit vegyek. PDA-GPS navim régóta van (még az AeroMap fénykora óta :-)), csak már szerettem volna egy PNA-t. Ami szempont volt, az a TMC (most még nem olyan jó, de legyen jövőálló), és a frissíthetőség. Ez utóbbi miatt esett ki az Asus R700T, pedig az tetszett, de látszik, hogy gyenge lesz hozzá a support. Igazából nem is volt más termék, ami ezeket teljesítette volna... Ezért végül vettem egy G400-at, és eddig nagyon nem bántam meg. A gép is jó, és az LCP-t is lehet szidni, de még mindig százszor jobb, mint a többiek (legalább frissíthető a térkép addig is, amíg a NavNGo tököl a naviextras nevű szemfényvesztésével).
Szóval én ajánlom! :-)
-
Đusty
addikt
Hát az első teszt nem fényzte agyon az iconx300-at:
http://www.pdamania.hu/content/13152/
sőt más érdekesség is van:
http://pdaplus.hu/content/view/3004/1
A hivatalos honlap frissítés még mindig nulla, csakúgy mint a fehérvári úti üzlet.
Azt hiszem erről lemondok :-( -
Bog
HÁZIGAZDA
Egyelőre ezen a regisztráción rágódunk az LCP-vel, ráadásul az én kütyüm meg is feküdt, mert 5 perc után fagy. Lehet, hogy egyedi hiba, de aggasztó.
-
erdoke
titán
Kb. mennyibe fáj a G400? RAM és flash adatokat közölhetsz már előre, vagy ezek még titkosak? Előbbi inkább fontos az iGO8 miatt.
Kicsit későn, de belátta az LCP Systems is, hogy a Mio új üzletpolitikájával igenis csökkenni fognak az eladások, mert egyre kevesebb embert lehet a régi névvel és nagy hallgatással átverni. Gondolom, az üfsz. terhelése is jelentősen megugrott a Moov széria eladásaival.
Örülök, hogy lépnek.
Most nézem, már kapható, sorry a kérdésekért.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Egy hete nálam van teszten a G400. Nekem is tetszik, bár egyszer lefagyott és resetelni kellett, illetve sehogyan sem tudtam regisztrálni az iconx oldalán. Ti próbáltátok?
-
hsz2
csendes tag
Csak megvettem a G400-ast. Egy nap használat után csak jókat tudok mondani róla. Eddig stabilan működött, a support is elég jó és fejlődnek, pl. az ígéret szerint a szervízben már a naviextras.com indulása előtt lehet majd a térképeket frissíteni.
A GPS gyorsan talál jelet, a TMC is működik (volt egy pár esemény az eseménynaplóban).
Hálózati töltőt nem adnak hozzá, de ez nem akkora baj, mert mivel USB-ről tölt, ilyen telefontöltőm volt otthon talonban (meg persze számítógépről is tölthető).
Pozitív, hogy van hardveres hangerőszabályozó, ezzel sokkal könnyebb bánni, mint mindig a menüben mászkálni.
File-okat is könnyű rá másolni, USB-re dugva egy külső pendrive-nak látszik, még ActiveSync se kell hozzá.Kicsit furcsa, hogy kétféle power gomb van rajta, egy "soft" meg egy "hard". A softtal csak sleep módba kerül, utána visszatérve ugyanott folytatja (tehát nem lép ki az IGO-ból, mint pl. az ASUS R700). A hard gomb viszont olyan szinten áramtalanít, hogy még az időt is elfelejti. De ha bekapcs után úgyis a navigációt indítjuk, az pillanatokon belül újra fogja szinkronizálni magát a GPS-re, tehát ez sem tragédia (cserébe, legalábbis remélem, a harddal kikapcsolva sokáig nem merül le).
Szóval egyelőre mindenkinek csak ajánlani tudom.
-
hsz2
csendes tag
Én megnéztem a Media Marktban mindkettőt (zárójelben: elmentem pénteken az LCP-hez, akik 6-ig vannak nyitva, de 5-kor már teljes sötétség volt, elég furcsán kezelik a saját maguk által megszabott nyitvatartási időt....)
Nem tűnnek rossznak, de egy kicsit mintha lassúak lennének, nem biztos, hogy ez a proci elég ezekbe a gépekbe. Nem is csak az, hogy a térképet szinte nem lehet böngészni, annyira lassan mozog és forog, de még a billentyűnyomásokra is olyan lassan reagált, hogy sokszor kétszer nyomtam meg, mert azt hittem, hogy az elsőt nem vette (3D nélkül is). Talán navigáció közben ez nem olyan nagy hátrány, annyit bír, csak keresgéléskor rossz.
A stabilitáson is lehetne még javítani, pl. egy skin-módosításra úgy hanyatt vágódott, hogy csak "hard" ki-bekapcsra indult el újra (így nem is tudtam kipróbálni az sznyt skint...)
Ami viszont nagyon tetszett, hogy a GPS-e jelet érzékelt még a Media Marktban is, pedig én még nem nagyon láttam olyan GPS-t, ami beltérben látott volna bármit is. Továbbá maga a hardver is tetszetős, kicsi, vékony, könnyű.
Ha egy kicsit gyorsabb lett volna, tegnap meg is vettem volna... -
acid4
csendes tag
válasz
czipaocsi #18 üzenetére
Helló, úgy látom én csinálhatom meg az első nemhivatalos júzerértékelést
Szóval igyexem rövidre fogni. Egy G300-ast vettem a Mediamarktban 30 pénzért. Light Közép Európa térképpel. Azt még senki sem tudta megmondani miért "lájt". Szerintem csak azért, mert a többi viszonteladónál ez a változat kb. 50 eFT, vmi különbséget mégiscsak kell tenni
De biztos van más is
Szóval a vasról:
A tartó stabil, nem rezeg, a funkcióját ellátja, a korong tapad rendesen. A bölcső már gyenge közepes : a bepattintó körmökről látszik, hogy nem lesznek örökéletűek, de gondolom elég olcsó is lesz pótolni. Azt modnanom se kell, hogy nem kompatibilis Brodit v.más tartókkal (legalábbis úgy látam). A gép maga kellemes kivitelű, jók az anyagok. Gond nélkül kibírta az első leesést, ami nálam gyorsan bekövetkezett
A hangszóró maximumon megy nálam, úgy egész jó, zenehallgatásra nem használnám, de nem is azért vettem. A GPS gyorsan feláll, néha nézegeti a holdakat először, de utána magabiztosan fogja a jelet. Az egész géppel eddig semi bajom nem volt, teljesen stabilan működik. A fényereje rendben van, bár a trópusokon még nem próbáltamA visszatükröződéssel sem volt semmi bajom. Az aksiról már nem tudok jót mondani, sztem két óráig ha bírja maximum. Az USB-s töltő is lehetne kicsit igényesebb, össze vissza tekereg a drót az autóban.
A Naviban ugye IGO 8 fut, a magyar tékép júliusi benne. Asszem erről többet nem kell mondanom, tudjátok minden baját. Egyébként tényleg profi a program, de egy frissítés ráférne. TMC-t is tud, állítólag kb. 8 000 Ft az antenna hozzá, de nem lehet kapni... Az Iconx nemigen foglalkozik a honlapjával,a naviextras-on meg még nincs a támogatott készülékek között, remélem ez gyorsan változik.
Egyébként a rosszarcú berhelőknek: ebben is mobilenavigator fájl indít...
De ha kicsit számolsz akkor a gép + egy SD kártya kb. 25 eFt, és 5 eFt-ért kaptál egy LEGÁLIS frissített IGO-t, ráadásul lehet majd normális árért további térképeket venni a naviextras-on. (remélem nem csak az ígéret földjén). Szóval, ha azt várjuk, hogy a NavnGo fejlesszen meg frissítsen, illik megvenni tőle a térképét.Szóval eddig csak ajánlani tudom, ár-érték aránya nagyon jó, és szerintem kicsit talán jobb vétel, mint a Navon az Euronicsban. Dehát ízlések és pofonok
Uff, én beszéltem. -
redblack
csendes tag
Az előző hozzászólás javitva: mindkettő modell a Media Markt újságban volt. G300: 29990 Ft, a G400 69990 Ft.
-
redblack
csendes tag
Az Iconx G300-t Media Marktban 29900 Ft Közép-kelet Európa térképpel , a G 400-t Euronicsban teljes EU térképpel 69900 Ft-ért hirdetik...
-
Đusty
addikt
Valóban, nekem is gyanús és a hivatalos oldalt sem frissítik, szept30 az utolsó hír rajta. Na ilyenkor szoktam leírni valamit, pedig ígéretesnek tűnt és már a boltokban van. Csak ilyenkor hogy higyjen az ember a sok támogatásos igéretnek mikor rá se bagóznak az oldalukra? Erről ennyit.
-
hsz2
csendes tag
Hirtelen nagyon nagy csend lett az IconX körül. Mi történt? Se megjelenés, se teszt, se vélemény...
-
Đusty
addikt
A Logic Gear-el az a baj, hogy nem IGO8 hanem IGO8 alapú szoftver van rajta azaz elküldik nekik és ők konvertálják, átalakítják miegymás nemtudom de az Országháznak például köze nem volt az eredeti 3D-hez helyette egy siralmas dobozt láttál. A 3D része siralmas. Van már teszt róla több is próbálj rákeresni.
-
-
Bog
HÁZIGAZDA
-
czipaocsi
aktív tag
nem titkolják az árát, csak még nincs kinn mindenhol, most indult el a forgalmazása. 65-70 körül van a 4,3"-os, Full EU-s igo8-as (4 GB-os SD-n), TMC licenszes, beépített TMC vevős, Bluetoothos, 3 év terméktámogatásos G400-as. A többi szoftverről nem is beszélve, ami benne van még az árban
-
Shutdown
csendes tag
Amit láttam Logic Gear készüléket az egy 4,3"-os navi volt 400MHz-es procival és 2GB belső memóriával. Láttam 7"-os terméket is de szerintem idétlenül nagy a kocsiba. Mondhatni nagymama navigáció
Az anyagára most nem emlékszem. Milyen gondok lehetnek vele? Erre nem is gondoltam.
Szerintem az ember kiteszi a szélvédőre az adott készüléket és nem nagyon piszkálja.
Az érintőképernyő emlékeim szerint jól működött.
Ha születne cikk a LogicGear és az Iconx cuccokról egymás mellett az király lenne!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Már lehet kapni az Iconx-et? Miért titkolják az árát? Brutál alacsony vagy brutál magas ára lesz, kezdek izgulni -
Shutdown
csendes tag
Az árat jó lenne megtudni, hogy tudjam érdemes várni vagy sem
Mindenképpen iGO8 szoftverre lenne szükségem, egy-két jó barátom akik használják meg vannak vele elégedve.
Most egy Logic Gear XL4432 navigációt néztem ki, ami 43.000Ft-ba kerülés és szintén iGO8-al megy.
Szerintetek? Remélem a teszt majd segít dönteni a két termék között, már várom!!!!! -
Magnum_
nagyúr
még annyit ir ezek mellett az új Autó-Piac, hogy a vásárlók kapnak melé egy kódot, amivel egy iwiw jellegű közösségi oldalt is használhatnak tapasztalatcsere, panasz, zene vagy akár idegenvezetés letöltés végett.
-
Avicularia
veterán
Várjuk a tesztet és az árakat
-
Uchimata
tag
Hajrá magyarok!
Jó lenne látni, hogy a manapság divatos eszközökkel szemben ma hol helyezkednek el az IconX termékek hazai és nemzetközi porondon, mind tudásban, mind árban. Várjuk a tesztet nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Két készülékkel lép a hazai piacra az iconX, mindkettőben iGO8 muzsikál.
- Path of Exile 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AliExpress tapasztalatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- Okos Otthon / Smart Home
- EAFC 25
- További aktív témák...
- GAMER PC : Ryzen 5 5500 /// 32GB /// 5700XT /// 512GB SSD /// Számla+Garancia
- Gamer Gép - Gigabyte Z790 D, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RX 6950XT, 3 TB M.2 SSD, Seasonic 1300W
- 3dfx Voodoo2 12 MB Inno3D Retro videokártya
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest