Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Đusty

addikt

válasz czipaocsi #40 üzenetére

Látom telibe trafáltam :-), véleményem továbbra is fenntartom.
    Egyik márkában sem vagyok érdekelt, de ha akármelyik autómárkánál így működnének a dolgok már rég lehúzhatta volna a rolót. Persze az autóipar kicsit komolyabban működik de a hibákból inkább tanulni kellene.
    A szelektív olvasásról meg már megírták a véleményüket jó sokan az általam említett topikban ha valakire schaf-ra jellemző állítólag :-)
    Nem ítélkeztem senki felett, hibáztak és kész, ez meg tény.

• Đusty

addikt

válasz czipaocsi #37 üzenetére

Ha veszi valaki a fáradtságot, hogy képbe kerüljön az általad leírtakkal, ajánlom ezt a forumot.

http://pdaplus.hu/smf/index.php?topic=3477.200

Mint látszik a tesztelőnek teljesen igaza van mégis megpróbálták porba döngölni teljesen alaptalanul, ahelyett, hogy azonnal kiadták volna a kért tájékoztatást. (cikk nélkül is meg kellett volna tenni). Én levontam a következtetést, hogy az LCP-nél nagyon nem úgy mennek a dolgok mint kellene. És nem mellesleg a processzor sem ugyanaz mint amit az árusítóhelyek feltűntetnek de ezt mellékesen kezeli a helyreigazító cikk is, pedig egyáltalán nem az, ég és föld különbség van közöttük.
    Az említett fórumot pedig szerintem teljesen indokolatlanul zárták le, ez volt az egyetlen ahol pörögtek az események iconx-el kapcsolatosan, azóta gondolom megcsappant rendesen ott is a forgalom.
    Szóval ez egy elég nagy égés, és nem a tény, hogy jött egy rossz szállítmány, hanem az ahogyan kezelték.
    HAJRÁ IGAZMONDÓ TESZTEREK!!!
    és köszönet nekik.........(sajnos kevés van belőlük, pénz beszél....)

• Đusty

addikt

válasz czipaocsi #31 üzenetére

"A honlapon meg mindig van vmi friss hír, pl ott is fenn van, hogy megvannak az új térképek és lehet frissíteni"

Én nem az lcp hanem az iconx honlapjáról beszélek elvégre annak mégiscsak erről kellene szólni, gyakori frissítéssel. Ezzel szemben ha beütöd: iconx.hu, a főoldalon az fogad, hogy hamarosan boltokban az iconx :-), ez egy vicc.

• acid4

csendes tag

válasz czipaocsi #31 üzenetére

Sajnos én még nem láttam a fórumos hsz-szel szemben semmilyen bizonyítékot. Természetesen én is kíváncsian várom a tisztázást. Semmi bajom nincs a fehérvár úti bolttal, nagyon korrektek. Azért is megyek vissza. A bajom éppen az, hogy vissza kell mennem, ahelyett, hogy csak update-t töltenék le az oldalukról, amire be sem tudok regelni.

Szal a készülékkel nekem változatlanul semi bajom, és magával az LCP-vel sem (még), de ez meg a sikeres termékindítás nagyon távol esnek egymástól. Ennél kisebb hibákért is véreztek már el amúgy jó termékek ilyen erős versenyű piacon. Szvsz jó lenne 2-esbe kapcsolni, és komolyan venni az aftersales-t.

• acid4

csendes tag

válasz czipaocsi #18 üzenetére

Helló, úgy látom én csinálhatom meg az első nemhivatalos júzerértékelést :)

Szóval igyexem rövidre fogni. Egy G300-ast vettem a Mediamarktban 30 pénzért. Light Közép Európa térképpel. Azt még senki sem tudta megmondani miért "lájt". Szerintem csak azért, mert a többi viszonteladónál ez a változat kb. 50 eFT, vmi különbséget mégiscsak kell tenni :DD De biztos van más is :DD

Szóval a vasról:
    A tartó stabil, nem rezeg, a funkcióját ellátja, a korong tapad rendesen. A bölcső már gyenge közepes : a bepattintó körmökről látszik, hogy nem lesznek örökéletűek, de gondolom elég olcsó is lesz pótolni. Azt modnanom se kell, hogy nem kompatibilis Brodit v.más tartókkal (legalábbis úgy látam). A gép maga kellemes kivitelű, jók az anyagok. Gond nélkül kibírta az első leesést, ami nálam gyorsan bekövetkezett :B
    A hangszóró maximumon megy nálam, úgy egész jó, zenehallgatásra nem használnám, de nem is azért vettem. A GPS gyorsan feláll, néha nézegeti a holdakat először, de utána magabiztosan fogja a jelet. Az egész géppel eddig semi bajom nem volt, teljesen stabilan működik. A fényereje rendben van, bár a trópusokon még nem próbáltam :K A visszatükröződéssel sem volt semmi bajom. Az aksiról már nem tudok jót mondani, sztem két óráig ha bírja maximum. Az USB-s töltő is lehetne kicsit igényesebb, össze vissza tekereg a drót az autóban.

A Naviban ugye IGO 8 fut, a magyar tékép júliusi benne. Asszem erről többet nem kell mondanom, tudjátok minden baját. Egyébként tényleg profi a program, de egy frissítés ráférne. TMC-t is tud, állítólag kb. 8 000 Ft az antenna hozzá, de nem lehet kapni... Az Iconx nemigen foglalkozik a honlapjával,a naviextras-on meg még nincs a támogatott készülékek között, remélem ez gyorsan változik.

Egyébként a rosszarcú berhelőknek: ebben is mobilenavigator fájl indít...
    De ha kicsit számolsz akkor a gép + egy SD kártya kb. 25 eFt, és 5 eFt-ért kaptál egy LEGÁLIS frissített IGO-t, ráadásul lehet majd normális árért további térképeket venni a naviextras-on. (remélem nem csak az ígéret földjén). Szóval, ha azt várjuk, hogy a NavnGo fejlesszen meg frissítsen, illik megvenni tőle a térképét.

Szóval eddig csak ajánlani tudom, ár-érték aránya nagyon jó, és szerintem kicsit talán jobb vétel, mint a Navon az Euronicsban. Dehát ízlések és pofonok :P
    Uff, én beszéltem.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés