- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dolby
senior tag
Hali.
Nekem egy régi Thinkpad 770ed-m van és én is szeretném netezős gépnek, csakhogy vannak vele problémáim. A Biosban lévő test a HDD-re ezeket írja ki pirossal egymás alá: DEV 017, ERR 80, FRU 6010
Egyébként pedig win98 volt rajta, de az nem indul már el, és valszeg az elem kimerültsége miatt folyamatosan be kell állítani a próbálkozások közben a dátumot neki. Egy xp bootcd-t tettem be neki h megnézzem mit tud vele kezdeni de 5ös hibakóddal eldobta magát: Cannot boot from cd: 5 v ilyesmi...
Üdv
-
spidijoe
újonc
Sziasztok fiuk! Van nekem egy 770e laptopom csak az a baj vele ,hogy valószinüleg rossz az alaplapja.Elvileg minden más müködik.De a neten nem találok hozzá alaplapot. Ha tud valaki legyen szives irjon nekem, sajnos elégé szedetvedet álapotban van de egy próbát megér.Segitégeteket előre is köszi.
-
-
Tim82
félisten
jut eszembe, nem tudom, mennyire lehet hasznos, ha még nem ismered ezt az oldalt...
-
-
Viszlát
addikt
Lassan 10 éve, hogy gépépítéssel és szervízeléssel foglalkozom és már olyan szinten tele van a tudatom ezekkel a roncsokkal, hogy hidd el, egyáltalán nem is akarom megérteni
Persze az tök más, ha az ember a szabadidejét tölti ezzel, jó kis hobbi lehet, de akkor is perverz mind
-
almamaki
csendes tag
Azér a mérete megvan
látszik hogy nem egy boritékban tárolták.....
-
rootkiller
őstag
A fanatikus informatikus már csak ilyen... addig szenved a dologgal amíg őssze nem jön, már persze ha van ideje. És a végén úgyis össze fog jönni csak csinálni kell. Nekem is kéne egy hasonló kaliberű noti. (igazából anyám compaq evo n800v-jére vágyom, csak nincs most pénze új gépre
)
-
azbest
félisten
Ohh, megvan a hangulata a régi korok szellemének
Egy PowerBook 165 -tel szórakoztam üres időmben 2000benNameg egy Quadra 660AV géppel...
Az meg küldön érdekes élmény, ha a generációkkal korábbi gépen hibátlanul és stabilan működnek a mai programok - vicces látni a különbséget, hogy az akkori szoftverekkel mennyi nyűglődés volt, most pedig kicsit lassabban, de ugyanazt tudja mint a mai nagyok(P1esen mai Linux vagy Xp
az ős linuxokhoz képest vagy win95-98hoz képest)
-
-
7
addikt
Szép cikk, elismerésem. Ciki volt a 99%-os checksum-hiba
Conky-nál a "double_buffer yes"-t illesztetted be a conky configfile-jába? Ha nem, próbáld meg. Esetleg elküldhetem neked a saját konfigomat.
-
Tim82
félisten
ja, ja, a Xubuntu simán eldöcög ezen a gépen.
(egy barátom nem sokkal jobb asztali gépén - 700 Mhz Duron, 192 Mb RAM - is Xubuntu fut.)
öreg TP nem vén TP. igencsak időtálló géped van, akkor is működni fog, amikor a Fujitsu-Siemens jelenlegi új notijait már újrahasznosították...
óbakker, ezzel a hozzászólással szintet léptem.
-
-
Shadowfax
addikt
Gratula, jó kis cikkecske. Nekem külön öröm olvasni ilyesmit, hiszen van nekem is pár régi ThinkPadem.
A 160MB memóriát még bátran lehet bővíteni.
Az alaplapra integrálva van 32MB, de van még két slot is, ezekbe 1 db 256Mb (PC100) és egy 128Mb (PC 100 vagy 66) modult tehetsz, így összesen lesz 416MB. Ezen már a Win XP is elfut!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Házimozi belépő szinten
- Filmgyűjtés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- E-book olvasók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest