Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Ejha, én is most vettem észre!

Nagyon komoly! Köszönöm! És a lehetőséget is a versenyre!
-
Dany007
veterán
Kifutottam a szerk időből.
Hoppá, most nézem van már végeredmény!
Neee 
Köszönöm mindenkinek aki szavazott rám! Még sose nyertem ilyesmit - mondjuk mást se nagyon!
Szeretném megköszönni a családomnak
a páromnak aki foglalkozott a babával helyettem, hogy nekem legyen időm a desket szerkesztgetni...

Plusz gratulálok a többi helyezettnek.
Elég húzósnak tűnt a vége, lehet csak azért mert nem számolgattam hogy állunk. És a több szavazat tényleg jobban kihozta volna a különbségeket. -
Dany007
veterán
De nem kellett volna. Sz.tem senkit nem zavart volna az a plusz egy szavazat! Elvégre nem szándékos volt. Itt voltál végig...
@colomb2: erről van szó! +1
@pincehely:
Persze mert "mindenki" wallpaper huszár
Nemtom, nekem kifejezetten tetszett a kép, csak azért álltam neki egyáltalán mert ránéztem és beugrott egy ötlet.szerk.: egyébként ezt a dolgot melyik topikban lehetne kibeszélni? Már az előző verseny kapcsán is akartam érvelni a minimál kategória ellen... Esetleg a kinek milyen desk-je topikban?
-
Dany007
veterán
Akkor vége? Lehet számolni?

-
Dany007
veterán
Ejha, köszönöm szépen srácok!

Még egy hét van a zárásig, de már most izgulok!
-
Dany007
veterán
-
Dany007
veterán
Abban én is egyetértek, hogy az előző verseny színesebb volt. És az is igaz, hogy egy jó háttérkép választásához is kell kreativitás.
Ami viszont ellene szól nálam az a minimal kategória. A nap folyamán vissza is néztem. Ott aztán tényleg sok olyan desk volt, ahol a háttérképen kívül egy óra volt a desken és annyi! Vagy még annyi sem! (asszem volt ahol csak egy halvány tálca látszódott)
És ez már majdnem az a szint, hogy elég lenne csak a hátteret linkelni a wallbase-ről azt viszlát.Szerintem nem lenne hülyeség felváltva csinálni a versenyeket. Egyik szabad, másik fix háttérképválasztással.
@killhates: Köszönöm!

@Smooth: Neked is köszönöm! Jól esik ilyet olvasni!

Meg persze a többieknek is!

Jó látni, hogy azért másnak is bejön az a feeling ami nekem a deskemmel kapcsolatban.
-
Dany007
veterán
Én nem tudok veled egyetérteni. Ahogy a kiírásnál is mondtam ez szerintem pont, hogy jó ötlet.
Az előző versenyeken - ahogy a szervezőknek - nekem is feltűnt, hogy az egész desktop verseny egyfajta háttérkép versenybe csapott át. Annak meg jóval kevesebb értelmét látom, hogy ugymond "ki tud ütősebb háttérképet letölteni a netről" verseny. Persze ennek is megvan a feelingje! De azt el kell ismerni, hogy a korábbi esetekben a háttérkép volt a húzóerő. Továbbá sok esetben nehéz volt eldönteni melyik desk tartozik minimal kategóriába és melyik antiminimalba. Mert ugye minimal esetén aztán tényleg csak a háttérkép dönt.
Jelen helyzetben pedig a képek gyönyörűek. A második tényleg nehéz téma. Nem véletlen h kevesebb nevezés érkezett.
-
Dany007
veterán
Én is köszönöm a szavazatokat!
Ha így marad én már annak is örülök, hiszen a legutóbbi versenyen kemény 1 szavazatot kaptam. Szóval ahhoz képest ez már csúcs nekem! Köszönöm mégegyszer! 
Amúgy a szavazás az első kategóriában igen nehéz volt nekem. Igazából volt még 3 desk amire simán szavaztam volna, de hát egyet lehetett csak választani. A második körben Jorus kollega deskje első ránézésre megofogott, ráadásul ötletes is volt számomra. Így nem volt kérdés a szavazat.
-
Dany007
veterán
1. kategória: Leevi23
2. kategória: Jorus -
Dany007
veterán
Azért köszönöm a szavazat megelőlegezését!

-
Dany007
veterán
Ejha! Jó ötlet! Főleg a kötött háttérkép használata. A legutóbbi versenynél nekem is feltűnt, hogy a végén már tényleg háttérkép verseny lett az egészből.
Főleg, hogy minimál kategóriában sokan küldünk igencsak letisztult asztalokat (köztük én is), amin részben vagy egészben csak a háttérkép dominált. Kíváncsi leszek az eredményekre!Ami még mindenképpen említést érdemel, hogy a képek brutálisak!
Egyszerűen nagyon szépek. Hihetetlenül szép, tiszta, látványos, jó témaválasztás... 
Új hozzászólás Aktív témák
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Intel Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Újszerű kék Bose QC Ultra - 7 hónapos, 17 hó amazon.de jótállás
- GeForce RTX 4070 SUPER GAMING OC
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- X1 Nano Gen2 13" 2K IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Neee 
a páromnak aki foglalkozott a babával helyettem, hogy nekem legyen időm a desket szerkesztgetni...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)