- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
De nem kellett volna. Sz.tem senkit nem zavart volna az a plusz egy szavazat! Elvégre nem szándékos volt. Itt voltál végig...
@colomb2: erről van szó! +1
@pincehely:
Persze mert "mindenki" wallpaper huszár
Nemtom, nekem kifejezetten tetszett a kép, csak azért álltam neki egyáltalán mert ránéztem és beugrott egy ötlet.
szerk.: egyébként ezt a dolgot melyik topikban lehetne kibeszélni? Már az előző verseny kapcsán is akartam érvelni a minimál kategória ellen... Esetleg a kinek milyen desk-je topikban?
-
pocokxx
Közösségépítő
Mivel nem szeretnék ebből konfliktust, magamat kizártam.
A végeredmény olvasható a cikkben! Gratulálok minden helyezettnek és résztvevőnek!
(#261) pincehely Ebben valószínű igazad van, de ha csak a nevezők szavaztak volna vállalásuknak megfelelően, akkor 53 szavazat oszlott volna meg 10 asztalon... Egy kicsivel talán jobban kijöttek volna a különbségek.
-
Dany007
veterán
-
-
Rimuru
veterán
Miért csak JPG lehet a kép?
szegény PNG kinek ártott?
-
ViZion
félisten
Conky-t ismerem, meg pár dockot. Azért is írtam, h a Conky beállításokat publikálják, én meg jól kipróbálom
Lustaság FTW
Mondjuk még kb. Ubuntu 9 -nél próbáltam, azóta gyanítom változott, akkor inkább csak nyűglődés volt, vmiért nem tudott szenzorokat kiolvasni, amit tudott arra meg marhaságot (bár ez lehet az alaplap sara is)... Ja, volt vele 3 magos procim, pedig az tutira 2 magos volt -
ViZion
félisten
Sok disztrót próbáltam, van amelyik önmagában is egy "optikai tuning" - de az nem az enyém
ha az lenne, hogy nevezz egy desktoppal, amit készítettél, akkor beküldenék Pear OS, Joli OS, Zorin OS 6 vagy valami hasonlót...
Enyémben inkább az az "érdekes", h az alap Gnome Shellből mi lett, viszont a végeredmény nem túl látványos - lévén minden látványelem a minimumon...
Mit kell küldeni? Az "idle" desktopot, vagy kinyitott menükkel esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Könyvajánló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Asus B85M-Plus + I3-4170 Processzor
- QNAP TS-932X - 10 gigabites NAS - 5x4TB HDD + 4x400G SSD
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával mekgímélt állapotban eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Apple Watch Series 7 41mm NIKE GPS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest