- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
De nem kellett volna. Sz.tem senkit nem zavart volna az a plusz egy szavazat! Elvégre nem szándékos volt. Itt voltál végig...
@colomb2: erről van szó! +1
@pincehely:
Persze mert "mindenki" wallpaper huszár
Nemtom, nekem kifejezetten tetszett a kép, csak azért álltam neki egyáltalán mert ránéztem és beugrott egy ötlet.
szerk.: egyébként ezt a dolgot melyik topikban lehetne kibeszélni? Már az előző verseny kapcsán is akartam érvelni a minimál kategória ellen... Esetleg a kinek milyen desk-je topikban?
-
pocokxx
Közösségépítő
Mivel nem szeretnék ebből konfliktust, magamat kizártam.
A végeredmény olvasható a cikkben! Gratulálok minden helyezettnek és résztvevőnek!
(#261) pincehely Ebben valószínű igazad van, de ha csak a nevezők szavaztak volna vállalásuknak megfelelően, akkor 53 szavazat oszlott volna meg 10 asztalon... Egy kicsivel talán jobban kijöttek volna a különbségek.
-
Dany007
veterán
-
-
Rimuru
veterán
Miért csak JPG lehet a kép?
szegény PNG kinek ártott?
-
ViZion
félisten
Conky-t ismerem, meg pár dockot. Azért is írtam, h a Conky beállításokat publikálják, én meg jól kipróbálom
Lustaság FTW
Mondjuk még kb. Ubuntu 9 -nél próbáltam, azóta gyanítom változott, akkor inkább csak nyűglődés volt, vmiért nem tudott szenzorokat kiolvasni, amit tudott arra meg marhaságot (bár ez lehet az alaplap sara is)... Ja, volt vele 3 magos procim, pedig az tutira 2 magos volt -
ViZion
félisten
Sok disztrót próbáltam, van amelyik önmagában is egy "optikai tuning" - de az nem az enyém
ha az lenne, hogy nevezz egy desktoppal, amit készítettél, akkor beküldenék Pear OS, Joli OS, Zorin OS 6 vagy valami hasonlót...
Enyémben inkább az az "érdekes", h az alap Gnome Shellből mi lett, viszont a végeredmény nem túl látványos - lévén minden látványelem a minimumon...
Mit kell küldeni? Az "idle" desktopot, vagy kinyitott menükkel esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- MUNKAGÉP Dell Precision 7520 / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / MAGYAR Bill
- Gamer pc eladó! 2070 Super/i5-10600KF/16GB RAM/Be Quiet
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 16 Pro 128GB white titanium fehér titán független Apple 1 hét garancia
- Audioquest kábelek RCA, LAN, Optikai
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő