- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
De nem kellett volna. Sz.tem senkit nem zavart volna az a plusz egy szavazat! Elvégre nem szándékos volt. Itt voltál végig...
@colomb2: erről van szó! +1
@pincehely:
Persze mert "mindenki" wallpaper huszár
Nemtom, nekem kifejezetten tetszett a kép, csak azért álltam neki egyáltalán mert ránéztem és beugrott egy ötlet.
szerk.: egyébként ezt a dolgot melyik topikban lehetne kibeszélni? Már az előző verseny kapcsán is akartam érvelni a minimál kategória ellen... Esetleg a kinek milyen desk-je topikban?
-
pocokxx
Közösségépítő
Mivel nem szeretnék ebből konfliktust, magamat kizártam.
A végeredmény olvasható a cikkben! Gratulálok minden helyezettnek és résztvevőnek!
(#261) pincehely Ebben valószínű igazad van, de ha csak a nevezők szavaztak volna vállalásuknak megfelelően, akkor 53 szavazat oszlott volna meg 10 asztalon... Egy kicsivel talán jobban kijöttek volna a különbségek.
-
Dany007
veterán
-
-
Rimuru
veterán
Miért csak JPG lehet a kép?
szegény PNG kinek ártott?
-
ViZion
félisten
Conky-t ismerem, meg pár dockot. Azért is írtam, h a Conky beállításokat publikálják, én meg jól kipróbálom
Lustaság FTW
Mondjuk még kb. Ubuntu 9 -nél próbáltam, azóta gyanítom változott, akkor inkább csak nyűglődés volt, vmiért nem tudott szenzorokat kiolvasni, amit tudott arra meg marhaságot (bár ez lehet az alaplap sara is)... Ja, volt vele 3 magos procim, pedig az tutira 2 magos volt -
ViZion
félisten
Sok disztrót próbáltam, van amelyik önmagában is egy "optikai tuning" - de az nem az enyém
ha az lenne, hogy nevezz egy desktoppal, amit készítettél, akkor beküldenék Pear OS, Joli OS, Zorin OS 6 vagy valami hasonlót...
Enyémben inkább az az "érdekes", h az alap Gnome Shellből mi lett, viszont a végeredmény nem túl látványos - lévén minden látványelem a minimumon...
Mit kell küldeni? Az "idle" desktopot, vagy kinyitott menükkel esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mozilla Firefox
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Playstation Portable PSP gépek 24 990Ft-tól! Fat/Slim IPS Kijelző, CFW, Új akksik!
- Asztali PC , R7 3800X , RTX 3070 Ti , 16GB RAM , 1TB SSD
- ASUS brand PC régi játékokhoz (Pentium D 2.8ghz, 1GB DDR2, 7200GS, 160GB)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest