- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
válasz
MasterMark #36 üzenetére
A nagy átlagtól magasabb képfrissítésre (60-75Hz felett) képes monitor mellett ha van hardver ami tudja is tartani és-vagy a grafika úgy van beállítva, hogy mindenképpen meglegyen az átlag és a minimum se szakadjon be adott helyzetekben akkor az úgynevezett "bénákból" is lehet ügyesebb játékos, mivel nem csak hogy a mozgást látja folyamatosabbnak és így jobban tudja követni a célpont mozgását közel s távol egyaránt.
De még a megjelenített kép is hamarabb jelenik meg a képernyőn ami megint csak előny.
2014-től kezdve egy 60Hz-ces 32"-os, 1920x1080 felbontású IPS paneles LG tévét használtam játékra.
Hiába volt meg a stabil 60 FPS és a minimum 52-54 körül alakult, de a magasabb késleltetés ami az FPS-ből adódott és a képernyő késleltetése összeadva olyan lagot produkált ami miatt nem ritkán láttam-tapasztaltam azt, hogy az 1 lövéssel ölni képes ellenségek játszanak velem... és a karakterem adott részeit lövik meg majd csak a végén lőnek fejbe... az ilyen játszadozókról általában az adott játékban elért rangjuk is árulkodott...2018-ban lecseréltem a tévét egy 165Hz-ces, 32"-os, 2560x1440 felbontású kalibrált VA paneles LG monitorra és ezt megtámogattam egy erősebb VGA-val és máris jobbak lettek az esélyeim.
Emlékszem anno mikor CRT monitoron játszottam a haverokkal, akikkel volt egy 5-6 fős Half Life 2 Deathmatch klánunk akkor jól ment a játék. Majd később lecseréltem az addigi 75Hz-ces, síkképernyős 19"-os, 1600x1200 felbontású monitoromat egy Acer X223w LCD megjelenítőre... akkor visszalépés volt és már nem tudtam úgy játszani mint addig... aztán szépen lassan mindenki cserélte a képcsöves kijelzőjét egy vékonyabb LCD-re ami által végül a klán is megszűnt, de a barátság megmaradt
HL2DM Relentless Raw clan movie [reupload] - videó
UNITED - A Community Half-Life 2: Deathmatch Fragmovie by DSoul. - videó
HL2DM | No Fear (Part 1 of 2) - videó
HL2DM | Fragclip by gavvvr #1 - videó
A több évig tartó HL2DM-ezés után csak nevetek a PUBG és Fortnite játékokon
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mobil flották
- Milyen TV-t vegyek?
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Powercolor Red Devil 6700Xt - 6 hó garancia
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- Samsung Galaxy Z Fold 7 512gb makulátlan állapotban dobozában
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16/256SSD - 32/1TB I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- DeepCool CC560 Black V2 garis
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest