- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elf
aktív tag
Te leszel az én emberem! :-)
Ez egy gyönyörű autó. A zöldben meg egyenesen elképesztő.
Mivel én teljesen máshogy vagyok bedrótozva mint te, ezért érdekelne, hogy nálad milyen gondolatmenet vitt oda hogy birtokolj egy ilyet.
Csak hogy legyen támpont, nálam ez így működik: Gyönyörű járgány. Kéne. És mit csinálnék vele?
Bent áll a garázsban az autó: nem látom. Beszállok és megyek vele: nem látom. Leparkolok és megyek a dolgomra: hacsak nem nézek vissza a vállam fölött nem látom. Megyek vissza kocsihoz: valamit látni belőle ha nincs nagyon körbe parkolva. Megyek haza: nem látom. Leparkolok a garázsba: nem látom. Bemegyek a házba: nem látom. Nabazzeg, nem jó ez így. Veszek egy 1:16-os modelt a nappaliba forgó állványra és jobban járok. Vagy bérlek egyet néha és felmegyek Dobogókőre és körbenyalogatom. Vagy beállok vele a nappaliba.
Na ez vagyok én, te meg teljesen más és tökre érdekelne, hogy te mi alapján döntöttél?
Megtisztelő lenne ha egy kicsit bele láthatnék a fejedbe (már ha nem vagyok indiszkrét)
(nem trollkodom, nem ítélkezek, nem akarlak meggyőzni semmiről, csak érdekel te hogy látod ezt)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- League of Legends
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Interactive Brokers társalgó
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged