- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Ez ugyan nem a te/ti hibátok, de nekem ez kevés. Mármint hogy is mondjam... Én egy játékot, nem magyar, külföldi ,vagy akár milyen tesztek, streamek alapján választok ki. Ismersz, ez már azért lejött neked is. Nincs egy meghatározott formulám, amit le tudnék írni, hogy így:... Sok rétű, több dologtól is függ. Játékonként változhat is.
Ezért is veszek meg sokszor olyan játékokat is, akiket más teljes áron nem akar. És hagyok ki olyan játékokat rendszeresen, amikért mások teljesen oda vannak.
Ettől függetlenül jó kezdeményezés. De én megmaradok a magam, különc módjánál, mások menjenek mások után.
offba is teszem mert ez tökre személyes vélemény.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
dredjudge84 #15 üzenetére
Kire gondolsz?
-
-
penge111
addikt
Azért, remélem nem viccből öltünk, ölünk bele annyi munkát. Elég szépen pörög az oldal. A cél az volt, hogy a magyarul megjelent teszteket, kritikákat gyűjtsük össze egy helyre. Ugye nagyon elkényelmesedtünk, így nem kell senkinek sem nagyon keresgélnie, ha átfogó képet akar kapni egy játékról. Azért remélem lesz létjogosultsága az oldalunknak
Reviewek azért vannak, mert természetesen a jogi viták elkerülése véget megkerestünk minden általunk említett oldalt, sokan felajánlották a segítségüket, hogy reklámoznak minket.
-
markknight
veterán
Kössétek regisztrációhoz, mert van egy problem, hogy akárhányszor privát ablakot nyitok, annyiszor tudok értékelni. Az Apex Legends-t benyomtam 9.4-re, hogy demonstráljam. (Mondjuk maradhat, családom nevében szavaztam
)
-
.LnB
titán
A lényeg: [link]
(Meglepődtem, hogy vannak róla magyar review-k.)
A HUNCritic-ről: Nem tartom szerencsésnek, hogy mindenféle reg, vagy bármi nélkül lehet szavazni. Most még ez nem gáz, de ha sikeresebb lesz, akkor lehet az.
Én örülök a kezdeményezésnek. Nem is rossz a kinézete.
-
VinoRosso
veterán
Értelmetlen az egész.
1) A hazai tesztek nagyban torzítanak és alacsony színvonalúak
2) Nincs igazán nagy minta amivel az 1-es pontot ki lehetne küszöbölni
3) A felhasználói pool is kicsi, ebből a piacból nem fognak megélni, pláne úgy hogy a felhasználók többségének elég a score-ra rápillantani, amit a konkurrens külföldi oldalkon akkor is megtehet ha ahhoz a marginális részéhez tartozik amelyik nem tud angolul.Kb olyan szitu ez mint az iwiw vs facebook, nem jósolok neki nagy jövőt.
-
kilua
senior tag
válasz
Sirandrish #1 üzenetére
Igen, nézd meg az "év játéka" szavazásokat, gyakran a nemzetközi első magyar listákon sehol sincs, és fordítva.
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #3 üzenetére
Nézd meg itt a PH -t. Olyan játékok topikjaiban van több 10 ezer komment, amiről még csak beszélni sincs mit
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #1 üzenetére
Még jó hogy. Minnél rosszabb és együgyűbb egy játék, annál többen szeretik. Majd meglátod az eredményeken
-
Sirandrish
legenda
A magyar emberek összesített véleménye sokban eltér a nemzetközi véleményektől?
Nah majd most kiderül
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Zyxel NAS326
- Sorozatok
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PSN ( Playstation Network) ajándékkártya
- Playstation5 (PS5) DualSense V2 Sterling Silver
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest