- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Ez ugyan nem a te/ti hibátok, de nekem ez kevés. Mármint hogy is mondjam... Én egy játékot, nem magyar, külföldi ,vagy akár milyen tesztek, streamek alapján választok ki. Ismersz, ez már azért lejött neked is. Nincs egy meghatározott formulám, amit le tudnék írni, hogy így:... Sok rétű, több dologtól is függ. Játékonként változhat is.
Ezért is veszek meg sokszor olyan játékokat is, akiket más teljes áron nem akar. És hagyok ki olyan játékokat rendszeresen, amikért mások teljesen oda vannak.
Ettől függetlenül jó kezdeményezés. De én megmaradok a magam, különc módjánál, mások menjenek mások után.
offba is teszem mert ez tökre személyes vélemény.
-
.LnB
titán
A lényeg: [link]
(Meglepődtem, hogy vannak róla magyar review-k.)
A HUNCritic-ről: Nem tartom szerencsésnek, hogy mindenféle reg, vagy bármi nélkül lehet szavazni. Most még ez nem gáz, de ha sikeresebb lesz, akkor lehet az.
Én örülök a kezdeményezésnek. Nem is rossz a kinézete.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- sziku69: Szólánc.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LEGO klub
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch 1 OLED eredeti dobozzal, +Tok, +kontroller, +Animal Crossing, +256 Gb kártya
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Steam Deck (LCD) 512GB + Steam Deck dokkolóállomás + kiegészítők
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest