- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztanozs
veterán
Az a lényeg, hogy az ellátás időtartama alatt biztosítva legyen.
Azzal, hogy a múltban nem volt biztosítva néhányszor, csak azt kockáztatta, hogy egy húzósabb orvosi beavatkozás esetén nem biztos, hogy ellátták volna (vagy nem tudott volna vényköteles gyógyszert iratni)... -
Huma
addikt
Szóval bolond volnék?
Amúgy lehet hogy még lekapom magam Liszttel max nem rakom fel sehová. Mivel vagy 15m magasan van, nem sokan mondhatják el magukról, hogy közel jutottak hozzá.
Celeb leszek vazze! Ja mégsem, hisz nem rakom fel sehová a képet.Amúgy cucc az van, de nem használjuk. Az összes ilyen biztonsági szabályt olyan, hozzá nem értő irodakukac találja ki aki még életében nem végzett fizikai munkát. Egyszerűen nem lehet úgy dolgozni hogy minden munkavédelmi szabályt betart az ember.
A Pesti Vigadónál is ott voltam. Tavaly újították fel asszem. A mennyezetbe vagy harmincszor bevertem a fejem. Ha akartam volna összefogdoshattam volna a mennyezeten lévő festményeket. Lehet meg is tettem volna ha nem lettek volna ott a restaurátorok akik sztem zokon vették volna.
Emlékszem, hogy ott esett le egy 2,5m-es padló ami egy kb 25kg-os állványalkatrész. Zuhant vagy 20 métert.Meg tavaly voltunk valami egyetemen (már nem emlékeszem melyik volt az) ahol felhívták a figyelmünket, hogy még véletlenül se érjünk a falra festett képekhez mert több millió forint az értékük egyenként. Még a padlóhoz sem érhettünk hozzá. Ott lebegtünk felette.
Amúgy az állványozásban az a legrosszabb hogy közel kerülsz a mennyezethez és hogy egy csomó minden belóg pont fejmagasságba. Múltkor volt egy olyan cső amit mindenki végigfejelt vagy háromszor. Az egyik alkalommal majdnem lementem hídba.
(#77) bambano
Ezeket ismerem. Újakat kérek! -
randras
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest