- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
[link]
házastárs, élettárs biztosítottsága alapvetően nem jellemző egy-két nagyon speciális esettől eltekintve (mezőgazdasági őstermelő, külföldi diplomaták körül van kivétel, stb.) a törvény szerint akinek gyakorlatilag munkaviszony jellegű helyzete van (rendes munkaviszony, oktatási intézmény hallgatója, keresetpótló támogatás), annak jár, jár még egyes esetekben szociális rászorultsági alapon (pl. özvegyi nyugdíj).de házastársnak, élettársnak nem.
-
bambano
titán
a tb biztosítás a munkából való kilépés után 45 nappal megszűnik. ezután köteles vagy saját magad bejelentkezni a NAV-nál (leánykori nevén: apeh), hogy egyénileg fizeted az egészségbiztosítási járulékot.
Amíg ezt meg nem teszed, addig nem vagy biztosított. Komolyan hiszek benne, hogy sok ilyen ember van az országban.
-
Иван
őstag
Akkor jól tippeltem volna.
Kartonomat sose mozgattam még (gyeredokitól felnőtt dokihoz igen), a tb kártyáddal meg ha bemész, nem nagyon fognak szerintem cseszegetni. Vagyis én mindig azzal megyek, elkérik, valami szöszmötölnek vele és ennyi. Kartonomat még senki se kérte. (A TB kártyát meg csak nem vesztetted el. Ha igen... Az nagy hiba.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Hardcore café
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest