Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Nekem például nem is kell ajánlanod, mivel van....
Amúgy már beszéltük sokszor, hogy kinek mire kell. Nekem például az általad említett dolgok közül egyikre sem...Telefon nélkül nem használom. Üzeneteket a telefonon is igen keveset olvasok. Kifejezetten idegesít a sok pittyegés, amit úton útfélen hallok. SMS-t csak a csomagokról, emailt csak ha várok valamit, de akkor megnézem, a telefonon sincs beállítva. FB és társai a telefonon telepítve sincsenek. A hívást pedig mindig jelzi, ha távolságon belül van.
Telefon nélkül nem indulok el gyalog sehová nagyobb távolságra, de mondjuk ahhoz nekem nem kell segítség, hogy tudjam merre jártam, amúgy sem. Arról már sokszor volt szó, hogy az üzemidő hossza azért ilyen nagy, mert alapból sokszor alszik a készülék, a gyári beállításai miatt és így fordulhat elő, hogy kimarad például a pozicionálás. Szerintem egyszerűen nem jól van beállítva.
Amúgy érdekes, hogy minek vesz valaki ugyanarra a célra két készüléket szinte egy időben.Azért csak, hogy lássák, másik van?Kicsit úgy tűnik, mintha bemennék egy étterembe, rendelnék halászlét túrós csuszával, de azért mikor jön a pincér, még kérnék egy mákos tésztát, mikor pedig kihozza, fanyalognék, hogy nem illik a halászléhez. Pláne belerakva...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ahhoz képest, milyen jó AMOLED kijelzőt kapott, a gyönyörű Watch GT aktivitáskövetésen túl nem sokat tud. Azt viszont elég jól, és rendkívül kitartóan.
- Viccrovat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ukrajnai háború
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrotik routerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Robot fűnyírók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest