- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt160
aktív tag
Nos ez az óra vegyes érzelmeket vált ki az emberekből. Ez nem Samu, sok mindent nem tud amit a Galaxy, de használattól függően minimum egy hetet bír az akksi ellentétbe a Samuval.
Kijelző olyan mint a Galaxy (asszonynak az van és neki is a 46 mm), olvasható rendesen szerintem, bár nálam az automatikus fényerő nem jön be, napfényben nálam a 3-4 fix jött be, így is tudja az egy hetet. (nálam)
Most már sok az órához a számlap választék, viszont a többségnél nem lehet megváltoztatni mit mutasson a számlap, ezt beszéltük is nem rég.
Te magad is csinálhatsz számlapot, csak az órára mókolással lehet feltenni.
Sportolási adatok van akinek jók van aki panaszkodik, ugyan így az érzékelőkre is.
Én februárba vettem, igaz nem sokat használom sportoláshoz, nekem más miatt fontos, de a hosszú üzemidő Samsunghoz képest meggyőző, és nekem megfelel mindenben.
De kinek a pap kinek a papné.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- Watch Ultra (1.st gen) szinte új
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- Apple Watch 9 41mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4325
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest