- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Okosóra kijelzőjébe épített ujjlenyomat-leolvasó ötletét védette le a Huawei
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Februárban megjelenhet a HyperOS 2.1 nemzetközi verziója
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
snakebait
senior tag
válasz jegenye77 #154 üzenetére
Töröltem az appot,leválasztottam az órát bluetoth-ban is,feltettem újra az Egészség appot,mindent újra kezdtem,a párosítást is,és nem jó,marad minden a régi vagyis nincs számlap menüpontom az egészség appban. Sőt letöltöttem egy régebbi verziót,mert azt ajánlották próbálkozzam azzal,de nem jó,mert ha hozzá akarom adni az órát nem lehet a GT2 nem ismeri a régi app,kéri előbb frissítsem le,amit meg is tettem és megint ott vagyok ahol eddig.
Nem tudom mit csinálhatok rosszul és miért pont nálam nem jó,de ez nekem így nem jó,nem használom így az órát tuti,mert ez a néhány számlap ami van az órán totál nem tetszik,ha nem találok megoldást rövid időn belül tuti megválok tőle.
Annyit még leírok,hátha ez valakinek mond valamit és van ötlete,hogy hogyan varázsoljak számlap menüt az egészség app-ba.Szóval én szerbiai vagyok,Szerbia régión használom a mobilom,Magyar nyelven( Xiaomi RedmiNote7,android 9,Miui 11).Feltettem az App Gallery appot is (ezt ajánlották) amibe bejelentkeztem egy régi account-ommal,ami szintén Szerbia régióra van megadva. Ezt azért tettem ,mert azt ajánlották,hogy ha App Gallery-ben be vagyok jelentkezve akkor az Egészség appban is ott lesz az opció.De nincs.
Szóval ennyi,keresem a megoldást.Poco F5-12/256 +Huawei Watch GT5
Új hozzászólás Aktív témák
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Cuisineer teszt
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Okosóra kijelzőjébe épített ujjlenyomat-leolvasó ötletét védette le a Huawei
- Milyen processzort vegyek?
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Gaming notebook topik
- Milyen széket vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád