Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
jegenye77
addikt
Külföldi Huawei watch csoportokba rengeteg fajta számlap van. Szerkeszteni is lehet és pl egyedi hátteret adni neki.( fotót beállítani háttérnek)
Ezeket, hogy csinálják? -
snakebait
senior tag
Állítólag ismét elindult a frissítés amit múltkor leállítottak,kijavították a hibát.
-
Kyller
senior tag
válasz
CptAdamica #290 üzenetére
Ezt mondtam én is...
-
SharpSA
veterán
Azt tapasztalom, hogy az iOS app jóval butább, mint az Androidos. Nem találom a számlapokat és a stressz sincs ott. Jól látom, hogy nem látom ezeket?
-
plejik
addikt
válasz
CptAdamica #277 üzenetére
Na az jó.
-
plejik
addikt
Már 1 hónapja megvan az óra, eddig semmi gondom nincsen vele tökéletesen teszi a dolgát. Akku időben simán hozza 2 hetet szinte, koppra mindig. Egy dolog zavar, hogy nem lehet hozzá egyedi óra számlapokat csinálni, vagy felrakni.. :/
-
törölt tag
válasz
Kékmadár93 #274 üzenetére
Fura. Azért írtam, hogy nem olvastam vissza mit próbáltatok végig, de akkor ezen is túl vagytok.
Akkor én örülök és kopp-kopp.
Semmi problémát nem érzékelek, ha távolabb vagyok a telefontól, bontja, ha ismét közel kerülök, párosodnak (ezt az örömöt megadom nekik naponta 2x is)
-
törölt tag
válasz
Kékmadár93 #271 üzenetére
Nem is telefonra gondoltam a gyári visszaállítással hanem az órára
-
jegenye77
addikt
válasz
Kékmadár93 #269 üzenetére
Nálam most magától megjavult. Nem csináltam neki semmit de már nem írja a hálózati hibát.
-
törölt tag
Gyári beállítások visszaállítását próbáltátok? Bocs nem olvastam mindent vissza.
-
jegenye77
addikt
válasz
DonDragonka #261 üzenetére
Egyetértek veled.
Nekem egyedül a jobb üzenetkezelés hiányzik.
De mint írtad csak az értesítéseket kezeli. ( sajnos) -
Fikasz
tag
válasz
DonDragonka #261 üzenetére
Nagyon köszönöm a részletes információmegosztást a kérdéseimmel kapcsolatban. Tökéletes választ kaptam, hogy el tudjam dönteni megér e nekem annyit az óra, mint amennyibe kerül.
-
ajca
tag
Én 1 hónap együttlét után megválok tőle,ha valakit érdekel az aprón megtalálja.
-
jegenye77
addikt
Megint hálózati hibát ír
-
snecizero
senior tag
Ma reggel a csukló emelésre nem kapcsolt be az óra kijelzője. Lekapcsolás, leválasztás, gyári visszaállítást és utána újra csatlakozás és most megint működik.
-
DonDragonka
őstag
- Wifi nincs benne.
- pulzust mér, kardio adatokat EKG-t nem
- NFC van benne, a nem Ázsia verzióban is, de nem használható fizetésre és úgy amúgy semmire
- ez nem wear os alapú, nincsen önálló térkép alkalmazás az órán
- minden üzenet olvasható, interakció nélkül korlátozásokkal
- nem jeleníti meg a képeket, és a hosszú üzeneteket pl Gmail csak tárgy
- nem az appokat kezeli hanem a telefon értesítéseit, tehát amit értesítésben el tud fogni a teló, annak a megjelenítése is megy a fenti korlátozásokkal
- nem ez nem Google alapú, saját OS, de ez már a korlátozások előtt így voltAki minden fenti dologra megoldást keres az ne ezt az órát válassza. Ez nem okosóra hanem egy sok sok funkcióval megáldott tracker, 10-14 napos töltési ciklussal.
És akkor a saját véleményem. (Pebble Kick-starter edition óta viselek ilyen kütyüket a kezemen) Volt nagyon buta órám és volt nagyon okos okos órám, mindent is tudott, de...
- Az aksi cserébe minden második nap töltést kért
- olyan pici, hogy mondjuk egy üzenetre válaszolni katasztrofális élmény volt
- lehetett rajta videót nézni ami vicces volt de nyilván useless
- Google maps is volt rajta amit egyszer használtam, ebben a méretben sok értelme nincs (öreg vagyok és közelre már csak szemüveggel látok)
- sok sok alkalmazást lehetett rá telepíteni, de kb ott kötöttem ki a végén mint ami ezen is van, a többit töröltem.Nincs olyan óra ma a piacon ami minden itt felsorolt jó tulajdonsággal bír. Valamit el kell fogadni kompromisszumként akármit választ az ember. Vagy van de azért nem tudok sokat azokról, mert nincs az az Isten, hogy egy ilyen funkcionális eszközre sok sok 100e-t költsek
-
Fikasz
tag
Okosóra vásárlása előtt esélyes darab a GT 2, bár a rengeteg edzésfajtán és az extrém hosszú üzemidőn kívül a hiányosságai sehol sincsenek felsorolva. Sok tesztet elolvasva és videót végignézve nekem még mindig nem világosak a következőek:
- WIFI valóban nincs benne?
- Szívritmust valóban nem mér?
- NFC fizetés Kínába elérhető, Európában nem. Ezért az Európába szánt típusokból az NFC-t valóban kispórolták?
- GPS van benn, de pl.: a Google Maps már nem elérhető hozzá?
- Az üzenetek teljes tartalma megnézhető, vagy sem?
- Az üzenetekben lévő képeket megjeleníti, vagy sem?
- Mindegyik üzenetküldő appot kezeli? Messenger, Viber, Gmail, stb.?
- Vagy Trump húzása miatt már ezt a készüléket is teljes mértékben Google-talanították?
Ha ezekre a kérdésekre választ kapnék, szerintem nem csak én, de más is előrébb lenne az óraválasztással kapcsolatban.
Köszi. -
jegenye77
addikt
Töröltem és újra raktam.
Most már nem ír hálózati hibát. Viszont nem is frissül. 1.0.2.38 maradt. -
snakebait
senior tag
válasz
adamfriday #251 üzenetére
Nekem tegnap jött még a frissítés az egészség app-ra, de csak egy számlappal, azzal a bizonyos valentin napos, szivecskés, pirossal bővült a kínálat, más semmi új, sajnos. 🤔😠
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Zenelejátszással és hívásfogadással bővült a Huawei mutatós és kitartó óraszériája – pár apróság azonban még mindig hiányzik.
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike Sport Band - Pure Platinum/Black - 38/40/41MM
- Amazfit Active // Számla + Garancia //
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2026.10.22. Apple jótállás
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest