Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jocee91
csendes tag
Én ebből a bankkártyás kérdésből sosem csináltam problémát. Ami adatot akarnak azt úgyis kinyerik, nem gondolnám, hogy bármilyen hátránya van bankkártyát megadni, feltéve hogy a megfelelő helyen és megfelelő feltételek mellett teszed.
Nekem is be van mentve minimum 10-20 helyre a kártyám (ebay, ali, paypal...), de soha nem volt még belőle problémám és hacsak valami nagyon durva dolog nem történik szerintem nem is lesz.
Tesómat már 2x törték meg, egyszer paypalon (-6 ezer ft), egyszer google playen (- 30 ezer forint), de mindkettő saját hibájából. Gyenge jelszó, ismeretlen smsek követése és adatok megadása, "betörésre" figyelmeztető emailekkel nem foglalkozás.
Mivel én eléggé otthon vagyok ebben a témában én segítettem neki és erre elég szigorú policyk vannak, mindkét alkalommal egy nagyon gyors felülvizsgálat után 2-3 napon belül gond nélkül visszakapta a pénzét, nem engedélyezett tranzakcióra hivatkozva. Semmit nem kellett küldenünk csak nagyjából leírni mi történt, a többit megnézték ők és intézkedtek.
Azért nem kívánom senkinek hogy arról kapjon sms-t, hogy eltűnt 100 ezer a kártyáról de szerintem az ilyen "támadások" 99%-a kivédhető. Egyszer láttam valakit egy postban aki arról panaszkodni, hogy az egyik külföldi áruházról mindenki törölje magát mert veszélyes, 6-700 ezret rántottak le a kártyájáról, de kérdezném, miért kell egy folyószámlán ennyi pénzt tartani vásárlási limit nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Huawei jól árazott karperece félúton van egy aktivitásmérő és egy sportóra között GPS-szel, tíznapos üzemidővel és tűéles AMOLED panellel
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- iKing.Hu - Garmin - Fenix 8 Amoled Sapphire 51mm - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest