Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Pici telefon, óriás akksival?
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jocee91
csendes tag
válasz
laci1892 #595 üzenetére
Pontosan melyik honor? Honor band 6?
Én itt próbálkoznék. Anno az amazfitemen is ezt használtam, saját appjuk is van. Elvileg ezek honor/huawei band számlapok szóval gondolom valahogy megoldották.
https://amazfitwatchfaces.com/h-band-6/top?topof=alltime
edit: közben megtaláltam az installation segítséget is. ahogy látom, itt is egy custom modded appot használnak.
https://amazfitwatchfaces.com/forum/viewtopic.php?f=14&t=2235Jó kérdés, hogy milyen módszerrel tölti fel az óralapokat mert ahogy fentebb is tárgyaltuk, Watch Fithez pl. eléggé körbejárós megoldás kell (deves app, mókolás, esetleg kínai fiók...)
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Huawei jól árazott karperece félúton van egy aktivitásmérő és egy sportóra között GPS-szel, tíznapos üzemidővel és tűéles AMOLED panellel
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest