Új hozzászólás Aktív témák
-
haiduo82
aktív tag
válasz
scyllarus #16 üzenetére
Igen, írtam is. Viszont kinek mi mire kell. Nem vagyok profi futó, csak lelkes amatőr, de nekem jó érzés böngészni a rengeteg adatot edzés után, amit utána szabadon felhasználhatok. Számomra ez a tudás jóval fontosabb, mint a kinézet, ami egyébként tényleg lehetne kicsit komolyabb. A Huawei órája a megjelenésen túl - egyelőre legalábbis - számomra nagyon keveset nyújtana még fele ennyiért is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma HarmonyOS-sel és eSIM-mel, ám egyelőre több potenciállal, mint praktikus újítással vált rendszert a Huawei óraszéria.
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Samsung S22+ telefon tokok
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest