Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
Általánosításhoz az egy jó megoldás, mellélőni nem lehet vele nagyon. De ha már eleget csináltad, akkor "érzésből" is megy a dolog.
Nyilván ha versenyző is lennék, akkor a végén már nagyon számolni kellene a kalóriákat, de nekem csak arra kell a gyúrás, hogy ne bolonduljak bele a rengeteg irodai munkába.
Előző félévben elhíztam, mert nem volt egyáltalán időm edzeni (vállalkozás+főállás), felmentem 121 kg-ra. Most értem be 110 alá. Hetente 1 kg alatt van a súlyvesztés, így pont jól csökken, ami igazolja, hogy lehet ezt így is csinálni.
Nyilván a heti 5 súlyzós edzés + 5 aerob is kell hozzá, de így jár az, aki meghízik.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest