Új hozzászólás Aktív témák
-
bela85
aktív tag
válasz
sirarcheer #138 üzenetére
Na erre már nem emlékeztem.. mert én nem szedtem le a párosítást az alap programról és nekem jelezte emiatt.
Milyen hibát ír ki egyébként ha úgy próbálod párosítani ahogy én írtam?
(+ jel, Body fat scales -> (ott frissítettem a listát) és Huawei Body Fat Scale) ,majd követtem az instrukciót) -
bela85
aktív tag
válasz
sirarcheer #136 üzenetére
Sajnos akkor nincs más ötletem, nekem így sikerült, sőt le sem választottam az alap programjáról.
Tudom hülye kérdés..de gondolom bekapcsolt állapotban próbálod és jelzi a bluetooth jelet a mérlegen.
-
bela85
aktív tag
válasz
sirarcheer #134 üzenetére
Nekem közbe megoldódott..mert beszereztem egy Honor Band 4-es órát is.. és haverommal néztük hogy hogyan kell párosítani.
A lényeg, hogy menj rá jobb felső sarokban a + jelre és ott tudsz hozzáadni saját eszközt. Ha nincs a listában az eszköz, akkor lefrissíti magát a "rendszer" és utána már meg fogja találni.Nálam így bevált a dolog, mert simán a testsúlyra kattintva hiába akartam párosítani az eszközt mindig hibát írt és nem tudta párosítani.. de a fent írt módszer alapján azóta tökéletes!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- Bittorrent topik
- AliExpress tapasztalatok
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Nyaralás topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest