- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
bela85
aktív tag
válasz
sirarcheer #138 üzenetére
Na erre már nem emlékeztem.. mert én nem szedtem le a párosítást az alap programról és nekem jelezte emiatt.
Milyen hibát ír ki egyébként ha úgy próbálod párosítani ahogy én írtam?
(+ jel, Body fat scales -> (ott frissítettem a listát) és Huawei Body Fat Scale) ,majd követtem az instrukciót) -
bela85
aktív tag
válasz
sirarcheer #136 üzenetére
Sajnos akkor nincs más ötletem, nekem így sikerült, sőt le sem választottam az alap programjáról.
Tudom hülye kérdés..de gondolom bekapcsolt állapotban próbálod és jelzi a bluetooth jelet a mérlegen.
-
bela85
aktív tag
válasz
sirarcheer #134 üzenetére
Nekem közbe megoldódott..mert beszereztem egy Honor Band 4-es órát is.. és haverommal néztük hogy hogyan kell párosítani.
A lényeg, hogy menj rá jobb felső sarokban a + jelre és ott tudsz hozzáadni saját eszközt. Ha nincs a listában az eszköz, akkor lefrissíti magát a "rendszer" és utána már meg fogja találni.Nálam így bevált a dolog, mert simán a testsúlyra kattintva hiába akartam párosítani az eszközt mindig hibát írt és nem tudta párosítani.. de a fent írt módszer alapján azóta tökéletes!
-
bela85
aktív tag
válasz
AdrianS2K #131 üzenetére
Sziasztok!
Tegnap vettem ilyen mérleget, de sehogy sem sikerült összepárosítanom a Huawei Egészség (Huawei Health) programmal, hiába mentem rá a Testsúly-ra, párosításnál mindig írta, hogy "engedélyezem hogy vmi kínai szerverhez kapcsolódjon a szükséges fájlok letöltéséhez?" (Huawei health wants to access servers in Mainland China to download files requiered for device pairing....) rányomtam hogy "engedélyez" de mindig ugyanaz jött be.. nem találta meg.. pedig klassz lenne, ha ott lehetne követni a dolgokat és nem kéne a gyári Huawei testzsír mérleg programot használni.
Természetesen van internetkapcsolat, azzal nincs probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest