- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Netfone
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leki78
tag
Sziasztok! Nem tudom, hogy van-e valaki akinek van Dji Mavic Mini drónja és PSmart telefonnal irányítja? Közeljövőben szeretnék venni egy ilyen drónt és ilyen telefonom van. Egy kicsit izgulok, hogy kompatibilis lesz-e vele.
-
Leki78
tag
Nálam olyan jelenség van, hogy az első oldalon lévő hírek nem úgy nyílnak meg ahogy eddig. Bármelyikre kattintok megnyit egy böngésző oldalt és úgy tölt be. Eddig úgy volt, hogy oldalnyitás nélkül töltötte be az adott hírt. Másnál ez hogy működik?
-
Leki78
tag
Sziasztok!
A telefonban lévő HiCare programban olvastam, hogy van egy olyan kameramód, hogy 3D panoráma. Az én P Smartom ezt nem tartalmazza. Ezt a funkciót életre lehetne kelteni valahogyan?
Találtam egy programot (Fyuse) ami egész szépen tudja ezt a funkciót, de ez inkább egy fénykép megosztó "közösségi" oldal.
Esetleg van valamilyen külső program ami tudja ezt a funkciót?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A középkategóriában kínál FullView kijelzőt, friss Androidot és dupla hátlapi kamerarendszert, a phabletek között pedig kimondottan kompaktnak számít.
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest