-
Mobilarena
Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR ME
aktív tag
Hülye kérdés, de az osztott képernyőt hogyan is tudom előcsalogatni?
-
MR ME
aktív tag
Van akinek már 2019es psmartja van? Megéri váltani?
-
MR ME
aktív tag
válasz
pusszycat #1798 üzenetére
Többször volt már fr, úgy is hogy a beállításokat nem mentettem le, szóval mindent újra frissen...egy jó darabig nem csinálta, talán a 168as frissítés után, a 170essel meg megint elő jött, én arra gyanakszom h vmit a frissítéseknél csesznek el...ota-n jön, legálisan, nem pakolok rá semmit frimware finderrel, szóval nem értem
-
MR ME
aktív tag
Egyre jobban idegesít, hogy egyre gyakrabban magától bekapcsol a kijelző...fr volt már 100x, legutóbb tegnap este, és kb egy órára rá megint elkezdte! Más is írt ilyen problémáról, esetleg rá jött valaki hogy miért csinálja ezt? Valami ellenszer? Arra gondoltam hogy esetleg a képernyőzár amit használok nem tetszene neki? Vagy mi az isten ébreszti fel a telefont? Ez a második ugyanilyen készülékem, mind2nél fenállt a hiba, valami ötlet esetleg? A szervizes uriember is csak annyit mondott h vigyem be, de ha nem muszáj ezt elkerülném...előre is köszi ha valaki tud érdemben segíteni!
-
MR ME
aktív tag
válasz
tiamat031603 #1462 üzenetére
Nálam dettó!!!
Plusz a fenti eset...akkor sztem a frissítésnél baszhattak el vmit -
MR ME
aktív tag
Sziasztok!
Az mitől lehet hogy nálam a képernyő egyszerűen nem hajlandó alvó módba kapcsolni inaktivitás után? Csak ha lezárom, akkor kapcsolja ki a képernyőt, hiába állítom be 15-30 másodpercre...meg tudom nézni valahol hogy mi tartja ébren a telefont?
-
MR ME
aktív tag
Firmware finder gondolom még működik, csak saját felelősségre....
Az enyém meg teljesen megbolondult, random bekapcsolgatja a kijelzőt, és addig világít míg ki nem nyomom...eddig csak ritkán csinálta, most már szinte folyamatosan
A bluetooth-t meg ha bekapcsolom úgy hogy már pár napja megy újraindítás nélkül a telefon, akkor úgy ahogy van kifagy a csába :/ majd újraindul, és csak képernyőzár feloldást kér, a sim pin kódját nem....érdekes, lassan tényleg nem úszom meg a szervízt
Már kapott párszor, de még utoljára kap ma egy factory resetet, de már nem bízom benne... -
MR ME
aktív tag
válasz
Kogabor1990 #1175 üzenetére
Ha on, akkor is van, megjelíti hogy melyik alkalmazás értesít, és amint felismeri az arcod, le is nyitja neked hogy mi az pontosan (ki írt facen, ki hívott stbstb)
-
MR ME
aktív tag
Ez az élő chat szolgáltatás egész korrekt hicare-nél. Mondjuk az a megolfás hogy vigyem be a szervízbe nem túl kreatív, de legalább valakivel lehet beszélni....elvileg tudnak cserekészüléket biztosítani, valakinek erről tapasztalat?
-
MR ME
aktív tag
Nekem a kérdésem az lenne, hogy mitől lehet az, hogy feldugom töltőre a telefont, lezárom, és egy kis idő múlva gondol egyet, bekapcsol a kijelző, és addig világít, míg le nem zárom újra...ezt van hogy többször is megcsinálja, elég idegesítő, mert keltem már reggel úgy h nullán volt emiatt a teló és a ppwerbank is....fejlesztői beállításoknál ki van kapcsolva, hogy töltés alatt ébren maradjon a kijelző, fr már volt 2x is!
Előre is köszi ha van vkinek ötlete...
-
MR ME
aktív tag
válasz
lukacsjeno #1035 üzenetére
Én is aliról szoktam rendelni, és vettem itthon boltban is 3x annyiért, kijelentem h semmi különbség köztük
-
MR ME
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: adott egy bizonyos téma, aminek tetszik a háttérképe, de le akarnám sötétíteni, ki lehet nyerni valahogy magából a hwt fájlból csak a háttérképet esetleg? Behozza, ha be akarom állítani csak a hátteret, de odarakja az "alkalmaz" szöveget alulra, így nem nyerő egy sima képernyőképpel lelopni, mert az aljából le kell vágnom...létezik valami program/szerkesztő amihez nem kell atomfizikusnak lennem hogy ezt megcsináljam?
Előre is köszi
-
MR ME
aktív tag
Én p9lite-ról váltottam erre, éppen azért, mert maga a telefon alig észrevehetően volt nagyobb, ellenben a kijelzője már látványosan
Összességében meg személy szerint én nagyon meg vagyok vele elégedve, nem is emlékszem mikor kellett utoljára bármi miatt fr-t csinálnom, elég jól összerakott kis készülék!
Egyetlen egy dolog ami kicsit zavaró ám elenyésző gond, a viber értesítéseknél ha csak a led van beállítva, hang és rezgés levéve, az istennek sem hajlandó jelezni a leddel az új üzeneteket, kénytelen vagyok a rezgést rátenni, különben csak a kezdőképernyőn jelenik meg hogy jött üzi, a led nem jelez
-
MR ME
aktív tag
válasz
mikrofon #924 üzenetére
Nekem az ilyen full cover üveglapoknál ha meleg volt mindig keletkezett egy folt a közepén, mintha megolvadt volna a ragasztó vagy nem is tudom, pluszba ilyen kis pontokkal van tele, gondolom hogy kevésbé verje vissza a fényt, nem jött be...
Sima üveglap ha jól teszed fel, nem levegősödik..
-
MR ME
aktív tag
válasz
pauliboy23 #887 üzenetére
Nekem is ma jött le, azon kívül h megjelent vmi appgalery vagy micsoda amit azonnal tiltottam nem vettem észre semmi változást...
-
MR ME
aktív tag
válasz
Salvador Dal #864 üzenetére
A telefon alapból azt veszi elsődlegesnek, ami a telefon memóriájában van sajnos...így valóban, másold át az összes névjegyet a belső memóriába, és ott adj neki képet
-
MR ME
aktív tag
Sztem ha az adott illetőnek elég sok pozitív értékelése van, akkor 99%, hogy a telefont olyan állapotban kapod kézhez, ahogy a leírásban szerepel...én még lekopogom soha nem futottam bele átverésbe ezen az oldalon, igaz meg is válogatom h kitől vásárolok. De annyira nem kell félni, jóskától 2 pozitív mellett töltő nélkül nem veszünk telefont előreutalással, aztán ennyi
Meg persze ha doboza tartozékai megvannak az is jelent vmit....Igaz kicsit magamból is indulok ki, én nem szoktam eltitkolni bármi rejtett hibája is lenne az adott terméknek, és ha van, azt az ára is tükrözi...
-
MR ME
aktív tag
A töltés kérdéshez kicsit hozzászólva, a telefon egy normális töltővel, ha szinte teljesen le van merülve felveszi a 2A rátöltést, mértem, igaz nem "orvosi" agyonkalibrált eszközökkel, szóval csak tájékoztató jellegű, de a lényeg h ennél gyorsabban nem hiszem h kéne hogy töltsön....nekem ki szokta bírni folyamatos internetkapcsolat (4G/wifi) és napi 1-2 óra játék összidő mellett az egy napot, sztem nem gáz az aksija egyáltalán, más telefonok se fogják kibírni ha agyonhasználod az egy napot....és nulláról nekem 2-3 óra alatt fullra tölti magát, ha a gyári töltőt használom pl
-
MR ME
aktív tag
válasz
#77081088 #668 üzenetére
Mármint hogy érted? Mindig takarítom a telefont a telefonkezelőbel, és a tárhelykezelő tisztítással is....
Ez a google play szolgáltatások valamelyik része, de az ugye több alkalmazásból áll, ha az egészet kikapcsolom akkor viszont nem frissül se a gmail, se a helyrajzi adat az időképnél, szóval az nem megoldás sajnos.... -
MR ME
aktív tag
FF-el raktál fel bármilyen verziót? én nem arra gondoltam hogy neked nem 2 sim-es a telefonod, hanem hogy a verzió ami rajta van az az egy sim-es változathoz való...elég rég óta tudtommal mindig úgy jönnek a verziók a telefonokra huaweinél hogy a páros szám a 2-simes, a páratlan meg az egy....annó én is "csesztem el" ff-el hogy 1 simeset raktam fel, de meg lehetett oldani simán a verziócseerét...de mivel gondolom egy sim kártyát használsz, a másikban meg sd-kártya van mint a legtöbbeknél, így igazából nem oszt nem szoroz a dolog....
-
MR ME
aktív tag
Bekapccsolt wifi mellett? És a wifi sebessége sem csökken le kb nullára?
Csak azért kérdezem, mert p9lite-nál is ugyanez volt többünknél -
MR ME
aktív tag
Nálatok is jelemtkezik a bleutooth bs wifi galiba? Nem csak hogy lassabb lesz a wifi, mostanában egész egyszerűen ha már napok óta nem volt újraindítva a telefon, és bekapcsolom a Bluetooth-t, lefagy, majd fogja magát és újraindul, de nem kér utána pin kódot...
Ezért nem viszem el szervízbe hogy nekem se legyen hetekig telóm, csak kíváncsi vagyok hogy másnál is hasonló e a helyzet.... -
MR ME
aktív tag
Tényleg csak biztonsági frissítéseket tartalmaz, szóval nem gáz ha még nem jött meg....
-
MR ME
aktív tag
válasz
Garfield85 #491 üzenetére
ma meg is jött rá a frissítés, csak biztonsági volt....
-
MR ME
aktív tag
Frimware finder, egy program amivel" nem hivatalosan" fel lehet rakni az újabb frimware-eket ha még nem jött meg a telefonodra, de csak saját felelősségre, mert sokszor nem azt a verziót is ráengedi a telóra ami nem tökéletesen arra való, szóval szép gubancokat lehet vele csinálni
Annó én használtam p9lite-ra az android 7 miatt, és pl amit rárakott 2x gyorsabban merült a telefonom mint amikor rátettem utána a hivatalosan kiadott verziót, szóval csak okosan
-
MR ME
aktív tag
válasz
pauliboy23 #410 üzenetére
adom
alig lehet észrevenni ha nem pont felülről nézed....
-
MR ME
aktív tag
csak egy gondolat, hogy lehet h nem mind1 honnan szerzik be (értem úgy h melyik kontinensről) a telefont az adott boltok...(oké, az összes made in kína:
), nálam pl a tanusítvány logónál azt írja h United States Of Amerika, p9litenál asszem lengyel volt vagy mi....de ez csak egy gondolat, nem értek ezekhez, de az arcfelismerés már ebben is benne volt, a lényeget mindenki megkapta, sokban nem különbözhet az újabb verzió...valszeg csak biztonsági frissítésben, abba meg nem halunk bele....ff-el a 138/9re nekem kapásból írta h nem támogatott a telefonomra (már ami ott fenn van ugye...)
-
MR ME
aktív tag
válasz
pauliboy23 #397 üzenetére
-
MR ME
aktív tag
Nem mentette le senki gondolom....
-
MR ME
aktív tag
válasz
#77081088 #352 üzenetére
Én kipróbáltam már egy párat, mindenképp 9H edzett üveg fóliát tennék rá, nekem jobban bejött ami nem full takarja az egész telefont, vhogy jobban megtartja a fényerőt napfényben....és kevésbé "tükör"....én spec Aliexpressről rendelgettem fillérekért, de itthon is kapni sokfélét, amit itthon vettem az ez a fajta volt, de ez nekem nem jött be, nagyon csúszós volt a felülete....
-
MR ME
aktív tag
mondjuk egészen nem értem azt, hogy miért lesz lassú egy telefon ha nem kap frissítést (amivel unlockolhatom a pofámmal a képernyőt pl), kivéve ha nagyon elbasztak vmit a rajta lévő szoftveren, de jó mondjuk menjünk bele a játékba, és lassabb lesz (másfél év múlva ha frissíted ha nem, bizony lassú lesz már és dobhatod a kukába, ilyen ez a showbiznisz....) a kérdésem az lenne? Miért nem veszed meg akkor függetlenül???? Már ezer helyen lehet 0%thm-re 10-20 hónapra vásárolni, tehát ha a szolgáltatód baszik rád, miért nem baszol te is rájuk? Már elnézést a szép leírásért....
(Bubus, igazad van, átéltem a p9lite topikban is már ezt a dolgot, csak ez most így kitört belőlem...)
-
MR ME
aktív tag
most úgy őszíntén, van vmi komoly gondod a mostani firmware-el ami miatt ennyire várod és remegsz a sarokban h kell az új, vagy csak nem tudsz élni anélkül h a telefonodat ne tudd feloldani az arcoddal....jó lesz majd villogni? én sem kaptam még meg, én is kíváncsi vagyok, de azért na, egy teljesen korrektül működő telefon van a kezedben, nem igazán értem a siránkozásod! meg fogod te is kapni! várd ki és kész.....!
-
-
MR ME
aktív tag
Így van, egy factory reset segíthet sztem is, mikor megkaptam a telót, pár napog míg megtaláltam mi hol van, össze vissza nyomogatja az ember, beállít mindent, hát nekem is meg meg döcögött néha, de amikor máe tudtam h "mit is akarok", és megérkezett a frissítés is, dobtam rá egy resetet, beállítottam mindent amit kell, töeöltem az összes számomra értelmetlen alkalmazást, (így is 55 alkalmazás van a telón), letiltottam mindent ami nekem felesleges rendszeralkalmazás, és azóta hasít a telefon.....én mivel elég sokat utazom, sokat is szoktam játszani, mindig vagy mobilneten vagy wifin vagyok, és az aksija is meglepően sokat bírja, csak késő délután kell kicsit rátölteni, de mivel bírja a megfelelő töltővel a 2.0A-t (mértem, tényleg szépen viszi) kb fél óra és elvagyok vele egészen estig....nekem csak jó tapasztalataim vannak....a kamerával is meg vagyok elégedve, pont annyit ad amennyi elvárható, ez mégsem egy fényképezőgép...a kis rekeszérték és a másodlagos optika totál felesleges viszont, de ettől eltekintve sztem egész elviselhető képeket lehet vele csinálni! Akinek meg mások az igényei, az válasszon másik telefont....xiaomi törekszik felfelé, de haver teszter náluk, kapja a telefonokat tőlük, és vannak ott még bajok az anyagminőséggel!
De kinek ez, kinek az, mindig lesznek olyanok akik szídják az adott készülékelet, van ezer másik, majd az jobban kielégíti az ő elképzeléseiket... -
MR ME
aktív tag
én itt vettem, a tok vmi kemény 310Ft volt vagy mennyi, üvegfóliával együtt kijöttem 810Ft-ból és másnap mehettem érte, a tok simán vállalható, de egyébként Aliexpressről jön már értelmesebb tok és kerekített szélű üvegfólia, ha ismered az oldalt akkor ott elég nagy választék van, csak ki kell várni míg ideér
-
MR ME
aktív tag
Sajnos igen.....
Kb 5 méterre a wifi routertől a két eredmény:
És bluetooth-al:
Nem annyira vészes mint a p9lite-nál, de azért harmadolja....plusz sajnos itt is észrevettem h bekapcsolt bluetooth-nál ha zenét hallgatok egyszerűen belassúl egy idő után a telefon...
e téren pedig azért reméltem változást....
-
MR ME
aktív tag
válasz
Viktor0610 #157 üzenetére
Csak felraktam, működik
-
MR ME
aktív tag
válasz
Viktor0610 #157 üzenetére
Nem biztos h feltelepítenék plusz egy appot erre
De azért köszi -
MR ME
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, ezt az üzenetet hogyan lehetne eltüntetni?
Már kikapcsoltam mindent amit tudtam, h soha ne jelenjen meg ez az értesítés, de nem akaródzik eltűnni
A másik h nektek megy az időkép widget-je? Egyszerűen nem akar soha befrissülni, már újratelepítettem, minden csináltam vele, beállítottam h induljon a rendszerrel satöbbi, de nem akarja az igazságot...
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
ma A középkategóriában kínál FullView kijelzőt, friss Androidot és dupla hátlapi kamerarendszert, a phabletek között pedig kimondottan kompaktnak számít.
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest