- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
Újabb problémám van ezzel a telefonnal. Nem jelzi a LED a nem fogadott hívásokat! Igen, az Értesítések / Híváskezelésnél minden értesítés be van kapcsolva.
-
spiritex
veterán
válasz
#65577472 #401 üzenetére
Köszi, megtaláltam, itt be volt kapcsolva mindkettő, de én már tegnap lecseréltem a Gmail app-ot (a Gmail lelakatolása sem segített) az AquaMail-re, ami tökéletesen működik, a Gmail viszont valamiért nem szinkronizál rendesen (nincs is gyakoriság beállítása sehol) néha 30-40 perc is kimarad, ha ránézek a fiókok között a Google fiókomra. Az AquaMail-ben legalább be lehet állítani a szinkronizálás gyakoriságát. De a push-al azonnal megérkezik minden e-mail.
-
spiritex
veterán
válasz
spiritex #398 üzenetére
Átállítottam az animációkat 1-1-1-re és jobb lett a helyzet, de csak azért, mert nehezebb észrevenni a sötétedést, mert nem hirtelen megy végbe, hanem 1 másodperc alatt, ami idő alatt hozzászokik a szem, de attól még megmaradt a fő kérdés, hogy miért csinálja ezt a sötétítést a telefon...
-
spiritex
veterán
válasz
spiritex #394 üzenetére
...és következetesen csinálja mindig ugyanúgy. Tehát a Beállításokba lépve pl. nem veszi le a fényerőt, de a Névjegyzék és a Chrome indítása után vár 3-4 másodpercet és leveszi. Érdekes, de ha lehúzom az értesítési sávot, akkor a fényerő csúszkán nem látszik, hogy a bogyó lejjebb lenne... Aztán kilépek a Névjegyzékből vagy a Chrome-ból a kezdőlapra és vissza felemeli...
-
spiritex
veterán
Van egy számomra érthetetlen viselkedése a telefonnak (de már a 2017-es smart-om is ezt csinálta), hogy hiába van az automata fényerő kikapcsolva, lapozgatva a beállításokat, néha (főleg akkor amikor nagyon sok a fehér a képernyőn) visszaveszi a fényerőt, majd amikor visszatérek az előző lapra, újra felemeli. Tehát nem össze-vissza csinálja, hanem valami koncepció szerint, bizonyos lapokon erősebbre állítja a fényerőt, másikokon pedig gyengébbre. Nem tudja valaki, hogy miért van ez, és mit lehetne ellene tenni?
-
spiritex
veterán
Köszi szépen, így már megjön az e-mail anélkül, hogy fel kéne ébresztenem a telefont. Igaz, hogy 5 perc késéssel, de ez lehet, hogy a mobilnet miatt van, mert nem találtam olyan beállítást, hogy a mobilnet is legyen aktív alvó állapotban, úgy nézem, hogy ilyen beállítás csak a wifi-re van...
-
spiritex
veterán
Abban tudnátok segíteni, hogy a zárképernyő képét hol lehet megváltoztatni? Mert ha a főoldalon hosszan tartom, majd Háttérkép, ott nem lehet választani. Előre is köszi!
-
spiritex
veterán
válasz
#65577472 #382 üzenetére
Köszi szépen!
Csak azért kérdeztem ezeket, mert a Smartshop (amúgy nagyon meg vagyok elégedve velük!) felhívott a megrendelésem után, hogy kell-e a telóra üvegfólia akciósan. Mondtam, ha gyárilag van rajta, akkor nem kell. A srác állította, hogy nincs (ezek szerint, akkor a sima fóliát nincs-nek értette). Amikor megjött a csomag, kerestem az üvegfóliát, amit végül megrendeltem tőle, hogy rátegyem, de nem volt a csomagban. Mivel a telefon doboza fel volt bontva, gondolom leszedték a sima fóliát és rátették az üveget, de azért jó lett volna, ha legalább az üvegfólia csomagolását is elküldik, mert így nem tudom mit is kaptam rá.
De mivel kb. fél mm vastag lehet, ami rajta van, gondolom tényleg kicserélték a sima fóliát üvegfóliára... -
spiritex
veterán
Sziasztok!
Ezen gyárilag van üvegfólia?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- További aktív témák...
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest