Új hozzászólás Aktív témák
-
domper2015
senior tag
Szia,
komplett kijelzőt kell cserélni. 24.000 Ft egy csere a márkaszervizven. A normális minőségű kínai kijelző keret nélkül 7.000.- Ft, kerettel 9.500-10.000 Ft.
Nekem garanciális csere volt egyszer, akkor kaptam új akkumulátort is. Utána 2 hét múlva pofára esett, akkor én cseréltem Ali-s kinaira. Semmi baja, normális a minősége. -
MR ME
aktív tag
Nálam pesten a P30 Lite-om először kb 2 óra múlva vissza is kaptam, mert nem volt épp készülék a szervízben, másodszorra pedig másnap mehettem érte, szóval sztem sokat nem kell rá várnod, az egész folyamat nincs egy óra míg kicserélik...
Ha bátor vagy, akkor meg kicseréled magad, van videó róla youtube-on, az alapján cseréltem ki én is....
-
mrbego
aktív tag
Szia
Most rákerestettem, de nem dobott fel semmi újat nekem. Igaz nem vagyok semmi béta programban.Más: hallottam mostanában, hogy megint változott a benchmark programok értékelési metódusa.
Lefuttattam most egy Antutu-t és egy Gekkbench-et. Ha érdekel valakit az alábbi eredmények lettek:
Nem vagyok híve ezeknek a tesztprogramoknak, azzal meg pláne nem értek egyet, hogy így változnak a pontszámok. Nehéz ez alapján összehasonlítani ma két eszközt. -
szemesi69
addikt
-
szemesi69
addikt
Itt eddig ez az egy amivel wifi gond van, nálunk hibátlan már jó pár hónapja. A P8 lite, más eset, ott rengeteg hibás volt, mondjuk nekem az 1 évig hibátlan volt, aztán lecseréltem. Más gyártóknál is ki lehet fogni hibásat, ez viszont nagyon jó széria, még van az első szériábol is a családban, semmi hiba nem volt vele. Eddig ez is hibátlan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged