Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kmgabor
csendes tag
válasz
szemesi69 #370 üzenetére
Media Markt-ban megkérdeztem ma, mert már mindent hallottam, hogy lehet e vagy sem és azt mondták ott, hogy demo verzió miatt a kiállított telefonokon MÉG nem elérhető, mert nem a legfrissebb rendszer fut rajtuk (ha jól emlékszem 9-es android, EMUI 9.0.1 volt rajta, és ha minden igaz, a GSMArena leírása alapján 9.1-ig frissíthető ez a telefon), de az eladó szerint kellene rajta lennie frissítés után.
Most már teljesen össze vagyok zavarodva.
-
csacsi67
addikt
válasz
szemesi69 #297 üzenetére
ez van femt nekem 9.0.1.188 {C432E8R1P12} erre semmit nem jelez sehol. Ha tudsz valami okosságot légyszi oszd meg .Köszi. FF ben látnám akkor gépröl simán felnyomnám.
Képzeld a multkor beletettem egy vodafonos kártyát idáig telekomos kártyával használtam letöltött valami 68 mb vodofonos baromságot.
Mert itt az sw csak sajna nem a FF-n mert onnan gépröl felnyomja egyböl [link]
-
overlord77
csendes tag
válasz
szemesi69 #203 üzenetére
Üdv!
Nokia 6-ról váltottam p smart 2019-re.
Kellemesen csalódtam, általános felhasználásra (nekem) kiváló.
Kamerája messze felülmúlja a nokiát, kijelzője is élénkebb, szebb.
Az akku 3-4 napot lazán bír, 25-28%-tól szoktam ilyenkor tölteni.
Más előnyt nem tudok hiszen ebben az árszegmensben csodák nincsenek.
Sd kártyával és számítógép csatlakozással sincs semmi gond, minden jól működik.
Páromnak mate 20 van, az is kiváló készülék, hibátlanul megy jó ideje.
Ami a nokiához képest hiányzik: alu ház, szögletesebb forma, fogás.. De hamar megszoktam ezt is.
P -
-=RelakS=-
veterán
válasz
szemesi69 #222 üzenetére
Közben találtam olyan unboxing videót, ahol tényleg ott nyitják ki először a dobozt, és valóban.
Korábbi Sony-kon ( Z, Z3) is volt fólia, de a fólián volt még egy védőfólia isAzért köszi, hogy megerősítetted! Ez a Bravophone meg gondolom a garanciapapírt dobta bele, mert ilyet még a magyar videón sem láttam.
-
törölt tag
válasz
szemesi69 #201 üzenetére
Köszönöm a választ. Arra gondolok,hogy a kamera Portré módban és Rekeszérték módban mennyire mossa el a hátteret - bokeh effekt.
Az sd kártyánál pedig arra gondoltam,hogy rendesen beolvassa és nem lesz hibás? (mate20 lite esetében olvastam,hogy kinyirja az sd kártyákat).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest