- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR ME
aktív tag
-
MR ME
aktív tag
Benéztem vmit...
-
MR ME
aktív tag
Nálam pesten a P30 Lite-om először kb 2 óra múlva vissza is kaptam, mert nem volt épp készülék a szervízben, másodszorra pedig másnap mehettem érte, szóval sztem sokat nem kell rá várnod, az egész folyamat nincs egy óra míg kicserélik...
Ha bátor vagy, akkor meg kicseréled magad, van videó róla youtube-on, az alapján cseréltem ki én is....
-
MR ME
aktív tag
Sziasztok!
Mi a legegyszerűbb módja visszaerőszakolni rá a 9es droidot? HiSute-al megoldható?
-
MR ME
aktív tag
Sziasztok!
Nem rég óta van egy ilyen telóm, és még nem sikerült megoldanom a következő problémát:
A facebook messenger értesítési hangját egyszerűen nem tudom kikapcsolni! Beállítom neki az értesítéseknél, hogy nincs hang, majd megnyitom a messengert, visszanézem és újra visszarakja a hangot! Próbáltam már azt is, hogy akkor megadok neki egy saját hangot, azt sem tartja meg....a messengeren belül, az értesítési hangnál nem lehet kiválasztani, hogy nincs hang, gondolom az kavar be neki...a rendszer értesítési hangja egyébként szintén néma....p20lite telónál is küzdöttem hasonlóval, ott azzal meg tudtam oldani, hogy ha bekapcsoltam hogy látszódjon az állapotsávon, akkor megjegyezte, hogy ne játszon le hangot, de itt ez sem megy....köszönöm ha tud vki rá vmi megoldást! A szar a fészbúkk, szokd meg, béna vagy és hasonló megjegyzésektől kíméljetek meg ha lehet....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One mobilszolgáltatások
- Linux kezdőknek
- Resident Evil Requiem - Amit a játékról tudni érdemes
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest