- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrbego
aktív tag
válasz
Frici654 #507 üzenetére
Nem is használom másra, csak néha videofelvételre a manuális fókusz miatt. Egyébként tényleg nem kiforrott.
Régebben próbáltam más kamera alkalmazásokat is, de azok sem voltak jobbak (vagy ha úgy tetszik, azok is "rosszak").Csak az bánt, hogy harmadik feles programokat kell keresgélni, mert a gyári alkalmazás nem felel meg mindenben az én magas igényeimnek (nincs 16:9 képarány, ne ugráljon fókusz video közben). Ellenben nagyon "hasznos" benne a sok AR lencse, ami pl. szemüveget tesz a képemre. Nagyon hiányzott... mint léggömbárusnak a nyílzápor.
Nem mintha naponta használnám fotóra/videóra, de fájnak a hiányosságai. Ezért nézegettem már más telefonok után, csak én általában 2-3 évre veszek telefont.
-
kmgabor
csendes tag
válasz
Frici654 #500 üzenetére
16 GB-os telefon után ez a 64 GB nekem bőven elég, nem néztem hogy mennyivel több helyet igényel az Android 10. (Igaz, egy 16 GB-os SD kártyán vannak a zenéim, ami ~10 GB-ot nyom, de ha mindent átraknék SD-ről akkor is lenne még ~31 GB szabad helyem.)
Sötét módot nagyon vártam már, a lehúzós képernyő kényelmesebb, a beállítások értelmesebben vannak elrendezve és ikonok picit szebbek lettek (a lehúzós képernyőn), amiből ügye minden egyénfüggő, hogy tetszik e. Nem nagy dolgok ezek, én csak a sötét mód miatt frissítettem, és eddig nem bántam meg.
Azt mondanám, ha téged nem érdekel a sötét mód (vagy tudod hanyagolni), akkor nyugodtan megvárhatod ameddig kimegy bétából. -
mrbego
aktív tag
válasz
Frici654 #489 üzenetére
Nem widget, legalábbis nem találtam widgetek köztött.
Végül letöltöttem ezt: Zseblámpa Huawei számára
Tudom ajánlani másnak is, eddig semmi reklámot nem láttam benne, nem dob fel semmi ajánlót stb.
Mindössze egy dolgot tud: egy kapcsoló gomb az egész, de ennél több egy grammal sem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Okos Otthon / Smart Home
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fogyjunk le!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest