- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
addikt
válasz
RaveForce #59 üzenetére
Lehet én csinálok valamit máshogy, de ha egy telefont akarok venni, akkor meg tudom nézni online az árakat, és különösebb nehézség nélkül össze tudom hasonlítani őket.
Szóval továbbra se értem miért ne lehetne a valós, piaci árakról beszélni, és azok alapján összehasonlítani a termékeket.
blueMerle nem a cikket kritizálta, hogy rossz ár szerepelne benne, és én is leírtam, hogy abban természetes hogy a helyi ár van. (mint ahogy idővel sincs frissítve az ár)Persze lehet demagóg módon a magas listaár alapján kritizálni valamit, még akkor is ha jól tudjuk, hogy a vásárlóknak rendkívül kis része fogja annyiért megvenni, mert veszik majd részletre, akcióban, 0 áfás zuggsm-ből, euból, kínából, stb...
-
WiZARD
addikt
válasz
RaveForce #57 üzenetére
Szerintem amikor van posta, online rendelés, és fizetés, akkor nem kell minden áron magyar árakról beszélni, hisz bárki hozzájuthat jobb áron.
(Nyilván a cikkbe a helyi hivatalos ár kerül.)Azt meg pls ne kezdd el, hogy garancia így meg úgy, mert a cikknél amikor az ár szóbakerül, akkor a gari nincs említve, és főleg nincs összehasonlítva azzal, hogy más gyártó nem 3 hanem 1 vagy esetleg 2 év garival árulja...
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Home server / házi szerver építése
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- További aktív témák...
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest