- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
-
Mobilarena
P9 Lite Mini/Y6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
Teljes lokalizációról nem volt szó, de a MIUIHU tudja ezt is, hazai webshopoknál, magánszemélyeknél lehet így rendelni (többnyire), hogy eleve telepítve kéred.
Vagy a webshopnak megírod, hogy global dev rommal kéred, abban van magyar nyelv. Vagy az EU stabilban."Ugyanazt": két ugyanolyan telefon nincs, nyilván, de azért bőven összemérhetők.
Szoftverben nekem személy szerint a MIUI még jobban is tetszik, de nem vagyunk egyformák.Egyébként nézd meg, az okosteló ajánló topikban az érdeklődők hány százalékának ajánlják. És nem tegnap óta. Ahogy visszaemlékszem, kb. 2015-ben volt olyan, hogy a Honor valamelyik változatát ajánlották az érdeklődők javának, azóta ezt a szerepet fokozatosan átvette a X.
-
nyisziati
veterán
"amit megveszek (pontosabban megvennék) 100-120 ezer forintért, azt megkapom minőségibb kiadásban 70-80 ezer forintért is."
Így van, nekem is volt két Huaweiem, alátámaszthatom.
Aztán rájöttem, hogyha Xiaomit veszek, akkor szintén ugyanazt a minőséget megkapom még kb. 30-40 %-kal olcsóbban... -
nyisziati
veterán
válasz
Krisztianson #45 üzenetére
Az emlékek mindent megszépítenek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest