- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Határtalan erő - szabadjára engedve
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue Eagle
őstag
válasz
313313 #14137 üzenetére
Az akksis dolog nem új keletű, sajnos az Android nem mindig használja jól, érdemes közel lemeríteni, és maxra tölteni az akkut, nem össze vissza...
Ezzel én nem értek egyet. Igazából még nem láttam olyat, hogy jellemzően Androidnál szoftveres oka lett volna annak, hogy ennyire súlyosan elborul a battery stat.
Pont a Li-ion ill. Li-polymer azok az akkumulátorok amik nem szeretik az állandó "teljesen lemerítem utána teljesen feltöltöm" metódust. Azt díjazza, ha csak rátöltünk. Persze olykor kell beiktatni egy teljes kisütési és feltöltési ciklust.
#14138) Shryoss
Mennyi idős a készülék? Pedig amit említesz tüneteket, úgy fest akku elgyengülés van.
14131) hefike
Köszi az infót! Frissítettem amúgy. Egy kollega is megerősített abban, hogy nyugodtan frissítsek az FF-vel.
Most 502 a verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Battlefield 6
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Energiaital topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Óra topik
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB (Ezüst) Prémium ajándékcsomaggal Típusváltás miatt eladó
- Ulefone Armor 21 256GB/8GB RAM (Fekete)
- Ulefone Armor 25T Pro 256GB/6GB RAM (Fekete)
- iPhone 15 Pro max 256GB e- SIM only gyári független
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő