Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• match123

tag

válasz ORCA58 #10610 üzenetére

Kicsit furcsaltam eleinte hogy ezt miertnekem valaszolod, de a vegen leesett :)

Amugy egyetertek, az android egy tipikus allatorvosi lo...tok mindegy hogy S7ed van vagy egy olcso xiaomi, nekem egy se volt amelyik aktiv hasznalatban 3 honap utan nem szorult volna az idegrendszerem megovasa erdekeben rom cserere. Viszont legalabb van ra lehetoseg ertelmes keretek kozott, ellentetben az apple-el.
    Amugy ez a P9 kimondottan jo kis cucc, par nappal ezelottig az akksija is jol birta, a gyari rom kenyszeres app killjeit leszamitva a software se rossz...es szep, jo megfogni.

Hasznaltan en se vennek telot...egyszer tettem eletemben, nem csalodtam, de valahogy jobb ujonnan.

Korabban meg gondolkoztam egy LG G6on, aztan meloban a kezembe kerult (a htc legend utan az lg g2 volt a kedvenc telom)...hat, nem voltam lenyugozve (fokent kulsoleg, egy frissen kibontott telorol software-es kovetkezteteseket nem vonok le).
    S8 szinten...azert ritka szegyen hogy egy 200 rugoval olcsobb telefon jobb ergonomiaban mint a mai csucsok.

PACSA75: Na latod, nem kell rogton beszolni, lehet ertelmes hozzaszolast is irni. Koszi a tippet, penetralom a dragat valami vekony hegyessel :)

Új hozzászólás Aktív témák