- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz
mpeter94 #3471 üzenetére
(#3471) mpeter94
VSN-L21C432B131 a legfrissebb.
(#3470) OldMike
Elméletileg hivatalos, de azt nem tudom, hogy valakinek jelzett-e mert nekem a B151 van fent
(L:https://s25.postimg.org/pyawn01vj/Screenshot_2016_10_04_20_50_48.png)[link](/L)
-
bubus66
nagyúr
válasz
CalibRasta #3465 üzenetére
Ott a bukta a bolti garanciánál, ha megszűnik a bolt a garancia jegy mehet a sufniba, mert már nincs rá garancia ez a Sarki GSM garancia magyarul sz@rt se ér.
Ez csak egy pl de ha az emlékeim nem csalnak a P8 litenél volt egy ilyen, hogy az User kb negyed áron meg vette, és kb egy holnap múlva garanciáztatni akarta és nem volt meg a bolt.
Meg ha eladód árban is kevesebb a Sarki GSM-es garancia.
porterocka
Szia egyik ismerősöm ma váltig állította, hogy a 3 Gb verziót fellehet tenni a mienkre. Szerintem meg nem lehet, vagy tévedek?
-
bubus66
nagyúr
Szia
Amúgy meg nem értem ezt az üzemidőt, a lányomnak van P8 Lite egész nap log rajta (facebook igaz nem használja a szenny fb alkalmazást.. stb) és 1,5 napot simám kibír neki.
Nekem is volt P8 Litem és az is 1,5-2 napot simán elment egy átlagos felhasználás mellett.
A P9 Lite sokkal jobb mint a P8 Lite
-
bubus66
nagyúr
Írjátok alá légyszíves ha használtok sms ha nem..
-
bubus66
nagyúr
válasz
Roland0224 #3160 üzenetére
Én tudom de van akinek nem teszik a google billentyűzet
-
bubus66
nagyúr
válasz
Dji Phantom #3158 üzenetére
Igen valós hiba jelezve van a Huawei fele a B150-B151 -be javítottak valamit Optimalizált Huawei Swype beviteli mód. reméljük az de a hétvégén felteszem és akkor megfogom mondani.
Használni kell olyan billentyűzetet ami tud balra dőlő ékezettet..
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
válasz
#86973952 #3092 üzenetére
Csak az is meg van, hátha valakinek kell majd..
A C900 akkor írja ki ha nem megfelelő buildet teszel fel
a Telekomos C432
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
C02 = Vodafone
C66 = VIPmobile | vip/rs
C109 = Amena/Orange
C150 = T-Com | dt/de
C185 = North-Africa/Middle-East | hw/meafnaf
C212 = Iusacell/Nextel
C432 = Nordic-European | hw/eu
C636 = Asia-Pacific | hw/spcseas
C706 = New Zealand
C900 = GLOBALItt vannak a buildek
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
válasz
#86973952 #3045 üzenetére
(#3045) porterocka
Van benne a mienkbe is L01 és L21 mappa a hw_oem mappába
a build szám VNS-L21C432B151
Kiegészítést nem tudom fel tenni mert csak a full verzíó van fent.
Igen mindegyikre van
VNS-L21C432B150
VNS-L21C432B151
VNS-L31C432B150
VNS-L31C432B151Ezeket lehet megtalálni..
-
bubus66
nagyúr
porterocka
nézd át ezeket légyszíves én át néztem szerintem jó a mienkre is.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Roland0224 #3021 üzenetére
Abban, hogy a Tied dual SIM-es az enyém meg Single SIM-es
-
bubus66
nagyúr
Még egyszer kérdem nyitva van a BL?
Fenn van az adb driver a és fastboot eszközök?Amik szereplek az elején a leírásba azok nem csak dísznek vannak hanem letölteni telepíteni is kellene...
Ha esetleg a Win7-re még ezt is meg csinálnád akkor az jó lenne
Windows7 digitális aláírás kikapcsolása.
"Indítsd a parancssort rendszergazdaként. Jobb katt a startmenüben a cmd-on és futtatás rendszergazdaként. Majd add ki a következő parancsot:
bcdedit /set nointegritychecks on
Ezután egy restart és már el fogja fogadni a rendszer az aláíratlan illesztőprogramok telepítését is. A visszaállítása pedig ugyan ez, csak a parancs változik kicsit.
bcdedit /set nointegritychecks off"
-
bubus66
nagyúr
Át ment a leírás az oldalamon van fent
(#2999) negroo
3 perc alatt lelehet kérni a kódot.
Regelve kb 10 perc
Még egyszer kérdem nyitva van a BL?
Fenn van az adb driver a és fastboot eszközök?
-
bubus66
nagyúr
Na fussunk neki még egyszer
Amíg ez nincs meg addig neki se állj.. Majd utána látni fogja az adb mindent...
Mit kell kimásolni az regisztrált e-mailra vissza küld egy igazoló e-mailt.
Na már bocs de te nem gy ki másoláson és agy driveren csúszol hanem még egy regisztrációt se tudsz meg csinálni, főleg, úgy hogy még képek is vannak hozzá.
gianone
had gyakoroljon... "A gyakorlat teszi a mestert"
-
bubus66
nagyúr
És felette??? mit írki Phone unlock mert az a lényeg
Nézd mit találtam itt leírtam a BL nyitás menetét a regisztrációtól a kinyitásig
Ezek lekerülése véget próbálom képkel illusztrálni.. Ha csak az alapján csinálnád meg akkor is működne...
(#2986) Koni74
Melyik app légyszíves írd le a nevét köszi.
Beállítások / Adathasználat-com.android.settings/com.android.settings.Settings$DataUsageSummaryActivity
ez kell keresned..
Tessék Privátba át küldöm, hogyan kell használni..
-
bubus66
nagyúr
(#2989) negroo
nem is fogja látni az össze vissza rakosgatott mindenség az adb
különben meg tudja, hogy nem neki szántam.
érdekes dolog hogy nem látja ha nem látja az adb parancsok hogyan futnak le?
És a szerkesztés gombot meg használd légy szíves van 5 perced szerkeszteni a hsz-ket......
gianone bocs nem neked szántam ha nem a jó embernek igaz számon kérni azt nagyon tud.....
Szerinted?? Ahogy a videon van háta jó lesz egy könyv nehezéknek. vagy így lehet rootolni
Kérdezem, ha lehetne másképp rootolni akkor szerinted csak az a leírás van amit csináltam???? -
bubus66
nagyúr
válasz
gianone #2981 üzenetére
Nem hármat nyomod, hanem ha csatlakozta van az USB kábel és és úgy akarsz mindjárt belépni akkor egy erecovery (ez nem biztos csak tipp) valami jön be..
Egy Usb csatlakozás ikon és egy kör-ben elkezdi a százalékot számolni és 5% meg áll...
Kilépni a bekapcsoló gomb hosszan nyomásával lehet.
Kipróbálhatod a telefonnak semmi baja nem lesz nem muszáj most rá érsz ha nem felejted el egy újra telepítés előtt..
mert feléledt magától a kicsikém bocsi. hogy lehet rootolni máskép?
Szerinted?? Ahogy a videon van háta jó lesz egy könyv nehezéknek. vagy így lehet rootolni
Kérdezem, ha lehetne másképp rootolni akkor szerinted csak az a leírás van amit csináltam????
(#2976) negroo
Ha szerencséd van akkor vissza lehet tenni mindent, ha nincs akkor megfizeted a tanuló pénzt.(#2983) Milestone2
Így van és akkor a leírás a hibás nem az user te is meg csináltad nem? Sőt kicsit nagyobbat mint a ROOT.
-
bubus66
nagyúr
(#2975) negroo
A bubus féle ROOT tesztelt és műkődik
Igen mert a Fastboot móodba úgy kell belépni, hogy kikapcsolód a telefont Csatlakoztatod az USB kábelét majd Hangerő le és bekapcsoló gombot addig nyomi még egy zöld robot meg nem jelenik.
A Boolder nyitás nélkül semmit se lehet csinálni elhiheted, hogy a Telefonom volt fent a ROOT és tökéletesen működött de ha emlékeim nem csalnak a BL nyitás le van írva
És akkor ha cmd nem ment akkor videó alapján hogyan ment?
2. követelmények
Az előfeltétele annak, hogy ROOT jogod legyen, "nyitott bootloader" és aktivált "USB hibakeresés".
Valamit az FRP unlock-nak kell lennie
Ja és az benne a pláne, hogy cmd ablakot használ a videóba is ügyes vagy e legjobbat sikerült megtalálni......
FRP: Elérhető „Beállítások/Fejlesztői lehetőségek/OEM feloldás megengedett”.
Képernyőzár: A képernyőzár feloldásának letiltása Elérhető „Beállítások/Fejlesztői lehetőségek/Képernyőzár” kapcsold ki.
(#2979) Ronam
Igen látod most is igaz amit sokan nem hisznek el, hogy teszteletlen sz@rokat nem teszek fel...
Itt gondolom, hogy semmi értelmi nincs az ember munkájának..
-
-
bubus66
nagyúr
válasz
OldMike #2946 üzenetére
Szia erre mesélek egy pl google térkeppel.
Kb 3 hónapja volt egy Kamion vonattal ütközött az valóságban az ütközés helyétől, a Google térkép (laptopon, számítógépen) a 100 m-re ott lévő méhtelepet kb 1,5 KM-rel arrébb jelölte mai ráadásul a valóságba már horvát terület.. (ennyit a google térképről). Tehát nem biztos, hogy a telefon hibája, de utána ezt meg néztük a Navigonal és azzal meg pontosan ott mutatta ahol van is.
Tehát akkor valószínű a képek se fognak jó helyre mutatni..
-
bubus66
nagyúr
válasz
#86973952 #2933 üzenetére
porterocka
Most is meg van egy BL nyitás, ha szórakozik akkor vagy megkeresnek és segítek, vagy megkell próbálni másik böngészővel, mert a chromeval az utóbbi időbe nem mindig sikerül a Firefoxal igen, azzal eddig elsőre sikerült mindig.
Nem a hozzászóláshoz akartam írni, hanem új hozzászólásnak de így sikerült!
-
bubus66
nagyúr
Valószínű, hogy a TC hibája mert nekem a gépen és a telefonon is jó igaz EsFileExplorert használok
A Gépen meg az okosított TCUP, és nem a TC
Viszont, ha SD káryta van megadva alapértelmezettnek akkor azt írja, ki az ES, hogy nincs SD káryta, de érdekes mordon látja és használja is..
-
bubus66
nagyúr
válasz
#86973952 #2926 üzenetére
Többnyire veszekedésbe torkollik a dolog.
Igen ez így van és mivel nekem van egy fogadalmam és a számból nem szoktam segget csinálni ezért nem is válaszolok arra a hozzászólásra, akkor se ha esetleg segítő meg akkor sem, ha esetleg nem az...
De sajnos ezek legtöbbje vagy OFF de inkább vita és veszekedés lesz belőle, mint már itt is kezdődött volna...
Viszont egy telefont nem lehet kizárólag a hardver alapján megítélni.
Ez osztom én is.
Más:
porterocka Nem írtál RÁM...
(#2927) ORCA58
Érdekes, a lányomnak mikor vettem a P8 litet arra is az volt írva , hogy független, és mire ide ért addigra függö lett. Tehát ezért írtam lentebb nem mindent kell a szolgáltatós oldalaknak lehinni
Az enyém ami volt p8 Lite az meg független volt és a két vásárlás között volt 3 hét, az nem mindig napra kész ami a szolgáltató oldalán fent..
-
bubus66
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #2915 üzenetére
Nem lehet azt meg mondani előre
-
bubus66
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #2901 üzenetére
Az N-t nem tudom csak sacc 2017 Q1
Nincs most az itthon lévők között másik csak Huawei Abból a Az asszony Y5-je Telekomos független, az enyém is független, a Lányomé az meg a P8 lite telekom függő de független B575 van rajta..
-
bubus66
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #2899 üzenetére
Persze, hogy mehet rá..
-
bubus66
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #2896 üzenetére
-
bubus66
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #2894 üzenetére
Én még nem találkoztam függővel, (de előfordulhat hagy van, talán a vodafone). Arra is simán feltettük a C432B131...
Nem is lesz benne a sok T-s alkalmazás, mert nincs T-s ROM..
-
bubus66
nagyúr
porterocka
Légyszíves, írd bele a Téma Összafoglalóba, hogy csak azzal a backupal lehet vissza állni amit én adok!!! Mert az XDA- lévő egyik se jó nekünk. Holott fel ajánlottam a készítőnek.
Ma az egyik ismerősöm próbált vissza tenni onnan és félnapomba telelt a visszaállítás..
-
bubus66
nagyúr
válasz
78zolika #2838 üzenetére
Szia üdv itt a csapatba...
Van olyan az LG 7II, hogy Importálás/Exportálás azzal leszed egy SD kártyára, beteszed utána a P9 lite-be és importálod a névjegyeket..
vagy szinkronizáltatod a gmail fiókba és onnan vissza lehet tenni.
(#2834) porterocka
Mesterem..... Jöhet a cuccos privátba most nyitottam egyet. És
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #2757 üzenetére
Akkor volt dolga az életmentő gépnek???
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #2715 üzenetére
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #2713 üzenetére
Szuper volt a lementés még egyszer nagyon szépen köszönöm..
-
bubus66
nagyúr
Nagyon szépen köszönöm Milestone2 áldozat kész munkáját aki nem sajnálta az idét és az energiáját és le mentette nekem az oeminfo.img fájlt a VNS-L21C432B131. Amit én nem tettem meg és ezért kellett meg kérnem másokat.
Amivel vissza lehet állni a dualról singlere
Köszönöm mester még egyszer...
A Másik kettő felajánlkozó usernek is köszönöm szépen de így már sikeres
-
bubus66
nagyúr
válasz
#86973952 #2615 üzenetére
Rendben javítva
Akit érdekel a ROOT az itt meg találja
Tesztelve VNSL21 és a VNS-L31 egyik ismerősöm jó voltából
porterocka ha gondolod mehet a Téma Összefoglalóba is.
-
bubus66
nagyúr
Csináltam egy ROOT leírást, a Topick Gazda átnézi és ha rá bólint akkor közzé fogjuk tenni.
Termesztésen teszteltem..
-
bubus66
nagyúr
válasz
legenda007 #2569 üzenetére
Bocs most olvastam, hogy Vodafone..
-
bubus66
nagyúr
válasz
#86973952 #2545 üzenetére
Szia jó a BL kód le kérés a link és az első kép cserélve most kértem le egyet és tökéletesen működik.
Igen megszűnt a 2/6 hónap ugyan erre az e-mail címre ez volt a 6.dik 1,5 hónap alatt
Ha valaki nem akar regisztrálni és kiszeretné nyitni a bootloadert az keressen meg privátba és küldje el szükséges adatokat (itt meg találja) lekérem neki.
-
bubus66
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- CPU léghűtés kibeszélő
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest