- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic V2 - origami
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxbury
őstag
válasz
Balathruin #4654 üzenetére
Elvileg, ha megjon a 7.0, abban alapbol benne lesz a dupla kopp nem? Gondolom akkor csak nem veszi ki azt a lehetoseget a Huawei.
-
Roxbury
őstag
B160 milyen valtozasokat hoz a 150-hez kepest es a fuggetlenek mikor kapjak meg OTA-n vajon?😊
-
Roxbury
őstag
Sziasztok. Nova launcherrol mi a velemenyetek P9 Lite alatt? Gondolkodom, hogy megvegyem, de elegge bejon az emui is es ez betonstabil, majus ota egyszer sem fagyott meg le. Nem tudom azzal mi lenne. Meg akksi se tudom hogy birna. 😊
-
Roxbury
őstag
válasz
AngeloDivina #3414 üzenetére
Nekem is le van tobb eve tiltva. Semmi gond vele😊
-
Roxbury
őstag
válasz
ANDROID??? #3385 üzenetére
Nekem is majus ota. Tokeletes. 😊
-
Roxbury
őstag
Sziasztok. Ha az Fb Messengert kiveszem a vedett alkalmazasok kozul, akkor ugyanugy megkapom azonnal az uzeneteket, meg kint hagyja a chat fejeket a kepernyo lezarasa utan?
-
Roxbury
őstag
válasz
ANDROID??? #2328 üzenetére
Nekem az van fent. Semmi buborek nincs sehol. Eazyguard gyemantuveg. Fotot nem tudok feltenni most.
-
Roxbury
őstag
Sziasztok. Holnaptol olyan helyre megyek, ahol folyamatosan a hatar mellett tevekenykedem kozvetlenul, tobb hetig. Emiatt ugye atallitottam fix halozatvalasztasra, hogy mindig a magyar Telekomot hasznalja. Viszont 3 magyar T-t lehetett valasztani. A 2g-t, 3g-t es a 4g-t. En az utobbit valasztottam. Olyan kerdesem lenne, hogy ha olyan a lefedettseg, hogy nincs 4G, csak 3 vagy esetleg Edge, akkor nem valt igy mar azokra at, hanem kilovi a netet, esetleg magat a halozatot is azonnal? A preferalt halozattipus Automata 2G,3G,4G-re van allitva gyarilag, ahhoz nem nyultam. De ugye azt lehet felulirja az a beallitas, hogy fixen a T. 4G jet valasztottam a szolgaltato menujeben. 😊
-
Roxbury
őstag
Felraktam az EazyGuard gyemant uveget. Nagyon jo. Viszont a gyari foliat le kell venni elotte, mert fent az erzekeloknel kulonben bemenne ala a kosz kesobb. Jol illeszkedik nagyon. Jelentektelen hely marad alul es felul. Szinte pont akkora, mint a gyari folia. Szoval aki uveget tervez, az biztos nem jar rosszul ezzel. Felrakni is konnyu, mert van a szettben easy app kit. 😊
-
Roxbury
őstag
-
Roxbury
őstag
válasz
Wallenberg #1425 üzenetére
Szerintem nem rossz, bar van mar rajta karc. Sot a legviccesebb, hogy egy nagy szosz is van alatta, igy raktak ra a gyarban. De szepen fedi fullon a kijelzot amugy. Ha csere erett lesz, megy ra az uvegfolia. En egy EazyGuard gyemantuveget vettem. Raprobaltam mar, szinte 100 szazalekban fedi a kijelzot, nagyon apro res marad alul felul, szoval jo lesz elvileg, ha valaki ilyenen gondolkozik.
-
Roxbury
őstag
válasz
ANDROID??? #1221 üzenetére
En is toroltem. Nincs is gondom. 😃
-
Roxbury
őstag
válasz
GEPESZ66 #1020 üzenetére
+25 ezret szerintem nem er meg az A5. En most is ezt vennem. Ennek joval erosebb a procija, annak ellenere, hogy olcsobb. Ertesitesi led sincs abban. Beeg idovel az amoled. Bar kinek mi kell ugye. Nekem P9 Lite most is a befuto. A keszulekhaz viszont ott minosegibb, bar ezzel sincs semmi gond, egyszer lattam mar, mielott beletettem a tokba. A kamera ejszaka nekem zajos, talan az jobb az A5 ben, nem tudom. A multitaskingon itt lenne mit javitani, mert sokszor kilovi az alkalmazasokat, A5 nel nem tudom milyen. Ennek ellenere nekem egyertelmuen a P9 Lite, vagy egy tizessel olcsobban a Honor 7 Lite, ami ugyanez szinte, par elteressel.
-
Roxbury
őstag
Ti hany appot tettetek be vedett alkalmazasnak?
-
Roxbury
őstag
válasz
Balathruin #845 üzenetére
Az is nagyon jó idő. 😊
-
Roxbury
őstag
Ilyen jó SOT -om még nem volt telefonnal. Reggel vettem le töltőről. Wifi kikapcsolva, egész nap bekapcsolt mobilnet bent a városban jó lefedettség mellett. 90%-ban Feedly, Messenger, Facebook app, és Chrome. Csak a Messenger van engedélyezve védett alkalmazásként. Minden felesleges alkalmazás törölve, vagy letiltva. 😊 Z1 Compact ugyanilyen használat mellett max. 5 óra 40 percet tudott, bár az is nagyon jó idő a mai mezőnyben. Galaxy S3-mam 3 és fél órát tudott anno max.
-
Roxbury
őstag
Nektek hany vedett alkalmazas van engedelyezve, ami futhat a kepernyo lezarasa utan is?
-
Roxbury
őstag
Nekem egy Ott! Max defender tok van rajta, meg egy Eazyguard gyemantuveg. Jok nagyon. Maximalis vedelmet adnak tenyleg. Rugged armor helyett vettem.
-
Roxbury
őstag
Az en tapasztalatom, hogy nappal szep kepeket csinal, este pedig zajos nagyon. Z1c utan kifejezetten rosszabb este. De engem hidegen hagy, nappal fotozok inkabb , de azt se tul gyakran. Minden masban veri a Z1c-t.
-
Roxbury
őstag
Nekem is ma jott meg. Nagyon tetszik minden teren. Egyeduli kis negativum, hogy valoban eleg surun bezarogatja az alkalmazasokat, de amugy popec nagyon. 😊
-
Roxbury
őstag
Most jött elektronikus számla az MM-tol a feketere, amit májusban rendeltem es erre a hétre ígértek. Akinek jött az mmtol ilyen, annak mennyi időre ra vittek ki? Mert elvileg akkor megérkezett a pesti raktárba most a fekete szállítmány, ha jól gondolom.
-
Roxbury
őstag
Gyári fólia hogy szuperál a kijelzőn, akinek már megjött? Mert lehet egy ideig rajta hagyom azt.
-
Roxbury
őstag
Közben nekem megjöttek a kiegeszitok. Eazyguard gyémánt üveg lett a vege, meg egy Ott! max defender tok. Baromi jo mindkettő,tudom ajánlani, mar csak a telefonnak kéne megjönnie. Lehet rárakom a gyári foliara az uveget. Z1 compactnal is igy csináltam, nem volt probléma vele. Egyedul az a bajom, hogy a folian nagyobb a kivagas az előlapi kameranak meg érzékelőknek, az üvegen meg csak a kamera van kivágva. Lehet később bemenne a kosz es negatívan erintene az erzekeloket.
-
Roxbury
őstag
Olyan szinten hiany van feketebol, hogy a májusban rendelt feketemet, talan jövő heten hozza meg az MM állításuk szerint.
-
Roxbury
őstag
válasz
ToniSoprano #79 üzenetére
B20?
-
Roxbury
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged