-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
-
bubus66
nagyúr
Szia de annak akkor mi értelme van, hogy fent marad a TWRP (akkor már inkább a relocked legyen) ha valami oknál foga vissza kell vinni nyitott bootloaderrel úgy. Szerintem, meg twrp-vel Zárt BL-nem megy vissza a mentés. (De ez csak az én véleményem). És még akkor sincs gyári állapotod, csak egy "Phone locked" felirtod a BL-nél, de ettől meg nem lesz stock recovery és garancia sem.
Persze ha ez annyira működő lenne akkor linkelte volna az XDA-s linket..
Mondjuk engem a dualosítás érdekelne jobban..
Igen sajnos a TWRP elég nagy gubancot okozott sokaknál a P8 Lite topickba
-
törölt tag
Hu, ez egy kicsit darabos lett a végére.

Majd megnézem XDA -n. A gond az, amit feljebb is írtam. Recovery -t flashelni nehéz lesz zárt BL -nél. Meg a gyári ROM -ok nem zárnak BL -t.
Olyat is 2 éve láttam utoljára Huawei -nél, hogy nyitja egy ROM. Még anno P7 -nél. TWRP pedig szerintem továbbra is blokkolja az updatert.
-
törölt tag
Múltkor néztem, de még nem került bele a DC -be.
Ezt ha megtalálod linkeld már be. Kicsit nehezen tudom elképzelni, mert a gyári recovery -t is vissza kellene állítani. HA menne is relock helyett a lock, onnantól kezdve nincs flash. Mentést meg TWRP -ből lehet csinálni. Ezért nem értem.
Amúgy nagyobb méretű ROM is visszaállítja a ROOT -ot (nyomtalanul) és a rendszer szintű módosítások 99% -át, kivéve a BL -t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kedvenc zene a mai napra
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Milyen SSD-t vegyek?
- Dell notebook topic
- Milyen autót vegyek?
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- World of Tanks - MMO
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!!! Samsung Galaxy A12 64GB / 4GB RAM
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Redmi Note 10C 64GB / 4GB RAM
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple biztosítás
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Huawei P Smart Z 64GB / 4GB RAM Zöld
- Samsung Galaxy S25 / FE / 25 Ultra / S25 Edge / Flip 7 - 256GB / 512GB - Bontatlan - 2/3 év gari
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB DEEPCOOL Tesseract SW 600W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő