- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ToZo85 #19405 üzenetére
Én is 6-oson vagyok. Mivel stabil,hibátlan és jó az üzemidő is.... így én egyenlőre azon maradok. DE! Szerintem tiszta telepítéssel a teljes ROM-ot felrakva érdemes lehet felraknia 7-et, ha érdekel. OTA-n nem raknám fel! Így ha nem akarsz belemászni abba, hogy hogyan kell teljes ROM-ot telepíteni egy függő telefonra, akkor inkább ne.
A 7-es más kinézet, erősebb biztonsági szint. Funkciónálisan és a szolgáltatásokban minimális a fejlődés... főleg egy átlag user számára. A droid már túl kiforott ahhoz, hogy valós hűha effekt legyen egy-egy verzió megjelenésekor, ezért főleg a kinézetet és a kezelőfelületet változtatják meg, hogy fenntartsák az érdeklődést illetve drasztikusan növelik a hardware igényt, hogy az egész okostelefon piac mozgásban legyen. De a P9-nél és a Nougat-nál ez még nem gond.
Ha nem jönne be, akkor egy Rollback ROM telepítésével vissza lehet térni a 6-osra. Itt kapsz segítséget hozzá ha kibánnád magad.
-
ViZo72
tag
válasz
ToZo85 #12460 üzenetére
A rádiós kérdésedhez.
Mindenképpen böngészőből akarsz rádiózni?
Nem szoktam telefonon rádiózni, de kíváncsiságból nemrégen megnéztem a HU Radio appot (Crystal Mission) a Play áruházból.
Rengeteg magyar rádiót ismer, sőt a hozzászólásokban láttam, hogy egy hiányolt rádiót kérésre beletettek a fejlesztők.
Csak egy kicsit próbálgattam, de egyszerűen kezelhető, jól működő alkalmazásnak tűnik...
(Mondjuk ha neked külföldi adók kellenek azt nem fogja tudni...) -
atomka78
aktív tag
-
válasz
ToZo85 #12416 üzenetére
Ha visszaolvasol akkor látható, hogy nem érdemes még 7-esre frissíteni. Nem kell túl hypol-ni még ezt. Valószínű, hogy lesz majd egy olyan is ami energiatakarékosabb, "mert mindennek rendelt ideje van, és ideje van az ég alatt minden akaratnak... Ideje van a vetésnek, ideje az aratásnak." Na a 7-es aratásának még nincs itt az ideje...
A B166-os egy jó kis 6-os. Addig érdemes elmenni mindenképpen.
A B182-ből, ha kell valami nagyon akkor esetleg még azt kipróbálhatod. Az is még 6-os. -
Stevenstyle
senior tag
(Bocs lejárt a szerkesztési idő)
Nem csak Samsung, konkrétan az android exportál vcardba szóval menni fog.
Az előző hozzászólás kapcsán még annyi jutott eszembe, hogy nem tudom, hogy látta-e már valaki xda-n de készül már egy unofficial cm13 port a p9-re. Még nagyon alfa, de legalább már valaki foglalkozik a témával
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest