- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bounty
tag
válasz
Stevenstyle #5213 üzenetére
Köszi a kimerítő választ. Végigmentem mindenen amit leírtál de minden jól volt beállítva a készüléken ezért most letöltöttem az Opera Max-ot. Ezzel nagy vonalakban mi a teendő? Blokkolt alkalmazás nincs beállítva, viszont az adatspórolást kikapcsoltam benne. Jó ez így?
Szerk:Illetve látom, hogy a Beállítások/Egyebek/VPN menüpontban megjelent az Opera Max
-
Gabbbb
senior tag
válasz
Stevenstyle #5213 üzenetére
Mondjuk, ha ezt Opera max nélkül nem lehet megoldani, akkor lehet újra kell gondolnom a mobilvásárlást, hiába van már meg a tok és a fólia
-
ToZo85
tag
válasz
Stevenstyle #5186 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
-
válasz
Stevenstyle #5146 üzenetére
Köszi, megnézem.
Poweramp az jó tudom, használom is, de premium Spotify előfizető vagyok, szóval b*szhatom a külsős appokat
-
Newlachka
őstag
válasz
Stevenstyle #5140 üzenetére
nekem csak összesen 5 apk van engedélyezve lezárt képernyőnél.
céges mailokat csak bent olvasok, annyira nem vagyok fontos ember,hogy gmail szinkronra is szükségem legyen.
szval én sem vagyok az a hard core user, és épp ezért nincs is bajom vele.
mások a durva apk bezárásokra panaszkodnak, megint mások arra,hogy nincs menü.
én elítélem alapból azokat, akik csak a megszokás miatt egyből Launchert tesznek fel, és meg sem próbálják így használni ahogy van. ez számomra egy érdekes dolog. Azért mert átjöttem samu-ról vagy LG-ről és ott volt menü akkor itt is kell. ez olyan mintha valaki csak az xp kinézetet akarná win10-n is.
viszont a környezetemben sokan váltottak az unszolásomra,és pozitívan csalódtak a "kínai" márkában.
És ezek közül is sokan vannak akik örülnek annak,hogy 10-20x több a beállítási lehetőség és nagyobb a szabadság mint egyéb gyártóknál.
Én nem szeretem azt Amikor Apple-nél vagy Samu-nál a csúcskészüléknél van,hogy örülj,hogy ilyened van és úgy használd ahogy van.Nem szeretem ha korlátoznak.
na mindegy ezt már le kellett írnom.
Én amúgy is elfogult vagyok, mert 6.ik éve Huawei-t használok. -
Newlachka
őstag
válasz
Stevenstyle #5136 üzenetére
azon már túl vagy gondolom,hogy telefonkezelő>védett alkalmazásoknál hozzáadod az érintett apk-kat?
egyik srác pár napja panaszkodott,hogy amikor lenyomja a kijelzőt semmi sem jön meg neki,és ez nagyon bosszantó,és hogy már mindent próbált. elkunyiztam 2 percre a telefonját és lám megkapott mindent azonnal
-
szőr Artúr
tag
válasz
Ezek a hektikusan megjelenő értesítések már nekem is feltűntek.
Normálisan a MBAM szokta jelezni, ha egy update automatikusan települ, mert ellenőrzi, hogy mentes-e az általa ismert kártevőktől..
Ezen egy-két alkalommal megjön az értesítés, aztán gondol egyet és többé nem értesít a scannelésről.
Néha van egy olyanom, hogy az optimalizáló szoftver mancsa van a dologban, de még nem tudtam rábizonyítani.De korábbi állításommal szemben úgy tűnik, mégiscsak marad ez. Igaz, hogy a legtöbb sérülékenységben a mai napig érintett, eltérően pl. a Samsung A5-től, amin a többségüket úgy láttam, már javították, de a 2GB-os RAM kevés, hasonló minőségben, méretben meg nem találok olyat ami még az anyagi keretbe beleférne.
-
MK VII
veterán
válasz
Értelek..
Sajnos nem tudok azonosulni az értesítések hiányának.. Olvastam ebben a topikban én is másoktól, hogy nem jön meg ez vagy az az értesítés..
Nekem ilyen gondom nem volt még vele sosem.. Mindenről megjön az értesítés, Viber, Whatsupp, Messenges fejek is szépen feljönnek.. Szóval ez a része nekem tökéletes.. Fényjelzéssel nem foglalkozok.. Nekem nem számít, hogy milyen üzi jött, hogy a kutya vagy a macska éhes-e.. Látom, hogy ott a fény és nézem a telót..
Való igaz, hogy ahány ember annyi igény szóval megértelek teljes mértékben.. Valószínűleg, ha lenne olyan funkció amit mindenképp szeretnék használni és nem működik tökéletesen egy telefonon akkor ugyan ilyen véleménnyel lennék..
Én nem vagyok a hardcore user telefon terén.. Működjön, csörögjön, levelezhessek rajta és szép képeket készítsen. Számomra így megfelelő a telefon ahogy van. -
MK VII
veterán
válasz
Stevenstyle #5134 üzenetére
Hol vérzik számodra az EMUI?
Csak kíváncsi vagyok, mert szerintem ez az eddigi leghasználhatóbb Android ROM. Tökéletesen a helyén van minden beállítás, semmi sallang, jó kezelhetőség... -
szőr Artúr
tag
válasz
Stevenstyle #5097 üzenetére
Újként adták el a MMban.
Most épp 800 és 1800 közt ingadozik. -
wappl
csendes tag
válasz
Stevenstyle #4960 üzenetére
Nillkin Luxury Black Frosted Shield Matte Hard Back Cover Case For Huawei P9
Szeretem ezt a tokot, bár tudom, hogy sokat nem véd. De nekem kellemesebb a fogása, tapintása mint a fém házé, szinte egyáltalán nem vastagít és nem szilikon
Hát igen...pár mm-en múlott, hogy nem tudott védeni se az üveg, se a tok. Nagyon szerencsétlenül ért földet, és igazából nem is magasról. Kb fél métert esett, igaz betonra
Most olvastam kicsit vissza, ezen a héten mintha mindenkinek kedveztek volna szerviz fronton
-
djdawed
csendes tag
válasz
Stevenstyle #4919 üzenetére
Szia. Köszönöm szépen a válaszodat, mindenre válaszoltál.
-
FST200
tag
válasz
Stevenstyle #4911 üzenetére
Én is ilyen tokot rendeltem ,és azonkívül hogy tényleg csúszik abszolút rendben van!
A vip garanciat mikor érdemes aktiválni?
-
MK VII
veterán
válasz
Stevenstyle #4774 üzenetére
Ízlések és pofonok. Nekem kifejezetten tettszik az, hogy nem erős az értesítési led..
A vezeték nélküli töltés pedig nem megoldható fémházas készülékeknél gyárilag. Egy utólagos átalakítással megoldható, de szerintem nem ér annyit az egész... -
kutyesz71
tag
válasz
Stevenstyle #4715 üzenetére
Szia
Van 1 beállítás a telefon kezelőben(értesítési központ) itt is meg kell adni minden engedélyt külön külön.
prioritás,állapotsáv,szalagcímek,zárképernyő. Alapból ha csak védettbe teszed az kevés. -
the_pimp
senior tag
válasz
Stevenstyle #4721 üzenetére
Mire gondolsz alternatív app alatt? Mihez?
-
the_pimp
senior tag
válasz
Stevenstyle #4718 üzenetére
Engem novan zavart csak, emuival megbékéltem. Onepluson abszolút nem voltak badgek, nekem ez is előrelépés, messengeren kívül minden megy.
-
the_pimp
senior tag
válasz
Stevenstyle #4715 üzenetére
Nekem Messengeren nincsenek badgek, és a chat heads úgy tudom az a felugró üzenet ablak, ami egy kis körben jelenik meg.
-
entoni1989
tag
válasz
Stevenstyle #4712 üzenetére
Az igazság az hogy már tegnap megjött, csak kíváncsi voltam elöljáróba, hogy valakinek van-e már kiforrott véleménye róla
Nekem eddig nagyon bejön, előtte teljes mindent eltakaró szilikon tokom volt és ahhoz képest ez nekem nagyon pozitív változás, látszik a telefon lényege, a telo eredeti alakját tökéletesen megtartja, nekem fogásra is tökéletes és végre szabadok teljesen a telefon olyan részei ami dob a dizájnban, de emellett véd is, szóval nekem eddig bejött
Jah és még valami ami az eddigiekhez képest nagy pozitívum, hogy a kivágások nagyon precízen a helyükön vannak, tökéletes az összang a telefonnal, nem lötyög, nem mozog, tökéletesen passzol rá. Igaz ez még csak 1 nap tapasztalata eddig
-
törölt tag
válasz
Stevenstyle #3520 üzenetére
Persze.
jegenye77:
Utána kell járni, elég necces téma így. Hova szól a garancia, hol lett forgalomba helyezve...stb. Nem minden országban van 3-3-3 garancia. Meg ha már egyszer megvette, akkor használt. Főleg ilyen esetben, ahol a vásárlás dátumától ketyeg a 3-3-3. -
moleculez
veterán
válasz
Stevenstyle #3513 üzenetére
Elfogultság nélkül P9, az S6E nagyon jó telefon, de nálam a P9 teljesen stabil, és gyors, megbízható.
Batai15: köszi, érdekes hogy ilyenre van szükség. EMUI téma szerkesztővel csináltam egy témát, az kavart be. -
JDMKid
tag
válasz
ha munkaeszköz, akkor gondolom az akkuidő is fontos, ebben is jobb a p9. egy s6 edge-nél sokkal jobb választás.
kicsit több mint 2 éve, a huawei már nem csak egy a sok kínai gyártó közül, hanem minden szempontból ott a top 3-ban.
-
válasz
A kettő közül egyértelműen a P9-et válaszd!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- P2P Fogadóoldal
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest