- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balzak83
senior tag
válasz
Tünci86 #6820 üzenetére
@MM: ne a szürkeimportos árakat vedd alapul, mert arra nem jár a 2 év garancia a Htc-től.
Tünci! Kamerára annyit tudok irni, hogy az s7-el szerintem jobb eredményeket fogsz produkálni, főleg lakásban. Több éles képed lesz, mert jobban fókuszál, mint a p9, illetve a videó is kevésbé lesz remegős. Azt azonban tudd, hogy videózáskor itt is van szoftveres képstabilizálás, ami ugyan nem olyan hatékony, mint az optikai a samsung/lg stb. telefonokban, de jobb, mint ha egyáltalán nem lenne.(lehet, hogy abban a videóban nem volt bekapcsolva, mert az alapból ki van lőve) Viszont, amig nem futva videózod a gyereket, és nem vagy Parkinson kóros, akkor látványosan nem fogsz rosszabb videókat készíteni. Viszont azzal is számolj, hogy a p9 csak fullHD-ban, és nem 4k-ban rögzít, ennek majd kb 5-10 év múlva lehet jelentősége.
Egyébként, én is a gyerekek miatt váltottam erre a telefonra, és nem csalódtam. S7-en ill htc10-en gondolkodtam alternatívaként, de nálam egyéb szempontok is befolyásolták a döntést. Ha csak a kamera, akkor s7, vagy talán még hasonló árban az iphone 6s plus(ne a simát).
-
hislah
aktív tag
válasz
Tünci86 #6820 üzenetére
Sztem túl sokat gondolkozol. Én 2 gyereket fotózok / videozok vele. A Huawei fotóiban van valami, amit sok gyártó nem tud. Egyfajta feeling. De lehet, hogy csak valóságos képeket csinál. Pláne a P9. Pláne a fekete fehér üzemmódban.
Ne gondolkozz sokat, mert elfogy! Ja és kedvezőbb az ára, mint a Samsungoknak. -
válasz
Tünci86 #6798 üzenetére
Nekem még nem volt újraindulásom P9 Plus-on (sokban nem különböznek simától). Egyszer volt, hogy eltűnt egy ikonom, reboot után újra ott volt. Elég stabil, mondom ezt úgy,hogy iPhone 6S-ről jöttem.
Lite is volt nekem, ott az a tapasztalatom, hogy az agresszív ramkezelés miatt a 2 Giga ram megöli a felhasználói élményt. Lehet más jól elvan vele, de én nem szeretem nézegetni, mennyi memória van szabadon meg zárogatni be az appokat. 3 és 4 GB RAM-os készülékeke esetén már nincs különbség átlagos igényeket figyelembe véve.
Nekem is Z3C-m volt, elégedett voltam, de többször volt olyan, hogy pár másodpercre megállt minden, mire kimondtam, hogy "mi a fene van már??", már ment is minden tovább. Elég idegesítő volt. Képek minősége nagyon tré volt, egyik legrosszabb képeket készítő telefonom volt. Az is igaz, hogy nem állítgatok, minden készülékemet auto beállításokon használtam (nem állítgatni akarok ugyanis, hanem fényképezni, amit épp szeretnék).
-
2thletme2day
őstag
válasz
Tünci86 #6798 üzenetére
Nálam a Z3C a majd' 1 év alatt az ilyen random újraindulást és programok leállítását nem produkálta. A kamerája viszont tényleg katasztrófa ahhoz képest amit más mobilgyártók a sony szenzoraiból kihoznak. Mindenki azt fogja mondani ebben a fórumban amit én is, hogy megéri váltani erre a telefonra! Nagyon korrekt készülék. Egyetlen hibája ami eddig észrevettem használat közben és kicsit bosszantó számomra, hogy zenehallgatáskor lezárt képernyőnél a zeneszám továbbléptetését van, hogy csak 3-4. érintésre hajlandó elvégezni. Nem azt mondom, hogy nincs több hibája de nekem ez tűnt fel legjobban. Ja és nem mellesleg 3év garancia jár a készülékhez míg más gyártók termékeihez csak 2. Azért ez elég bizalomgerjesztő.
-
2thletme2day
őstag
válasz
Tünci86 #6785 üzenetére
Én Z3 Compactról váltottam. Annak a kamerájától nem voltam elájulva. Tesóm P8 lite-ja sokkal szebb képeket készített ugyanolyan fényviszonyok között mint az de a mostani P9 meg még annál is szebbeket. Rendszerről annyit, hogy első körben furcsa volt, hogy nincs külön menü (EMUI 5-ben már van) de hamar megszoktam és így most is minden a kezdőképernyőn van nem a menüben. Z3 Compactnál sem volt gondom a rendszer sebességgel de talán a P9 gördülékenyebb valamelyest. Egyedüli ami sokkal jobban tetszett a Sonyban az az xPeria billentyűzet. Én azt nagyon megszoktam. Most a google billentyűzetet használom de szerintem ez annyira nincs jó mint az xPeria billentyűzet volt. Összességében előrelépés volt az Z3C-hezképest ez a telefon. Annyira jó minőséget és prémium hatást kelt már csak az ahogy kinéz és ez az érzés használat közben is megmarad.
-
laci1892
őstag
válasz
Tünci86 #6785 üzenetére
Z3-at ugyan nem használtam, így nem készpénz... de eggyik sony sem kiemelkedő kamera fronton. ( szerintem) mondjuk ez elég vicces annak fényében hogy p9 sony érzékelőt használ... de ez más téma...
Amióta használom a p9-et azóta nincs vele baj. Párszor érdemes lefuttatni a telefon-kezelő appot. De ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest