- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
Ha bekapcsolod telefont azt látod. Más lanuncher-rel változhat a kinézet, kissé módosul a használat a testreszabhatóság stb.
Ha letöltesz egy másikat a 6720-as hozzászólásban Galahed által feltett linken megnézheted, hogyan válthatsz át rá.
A legegyszerűbb, ha kipróbálsz egyet. -
Galahed
senior tag
P9 esetében pl Emui a gyári launcher.
-
Egy üres területen ott tartod az ujjad, és megjelenik a szokásos menü (háttérképek, minialkalmazások, átmenetek, egyéb beállítások). Utóbbiban ott az ikonszámláló. Csomó mindenhez nem lehet bekapcsolni, akkor csak azon múlik,hogy lesz-e badge-d, ha az adott app támogatja. Pl. Nekem aquamail támogatja, de pont ikonszámláló beállításokba is bekerült itt,mikor feltelepítettem.
-
catroot
veterán
Nekem - mivel FB bétát használok én hülye - egyáltalán nem jelez semmit az app, hiába van beállítva.
De ez így volt már a Moto X alatt is anno.
Tegnap meg az ebay szívatott volna.
Licitáltam egy termékre (amit meg is nyertem). Mivel mail-t is kaptam, így tudtam az utolsó pillanatban is emelni a licitemen. A lényeg, hogy meglett a dolog.
Kifizettem paypal-on, aztán olyan 40 perc múlva jön az ebay-es app jelzés, hogy valaki túllicitált... Szóval ott is van még mit javítani.
-
tkonya
aktív tag
-
pepetech
őstag
Tök egyszerű. Én facebookon (weboldalon) beállítottam miről kérek értesítést és csak azokról küld. De pl ha hozzászólók valamihez aminél nem vagyok kíváncsi a többi kommentre pl egy névnapi köszöntésnél egyszerüen annál a bejegyzésnél ami alá írtam beállítottam hogy ne kapjak értesítést. A bejegyzés mellet jobbra van egy nyilacska ott lehet kikapcsolni.
-
MK VII
veterán
Szerintem, hogy kinek mi a fontos az egyéni dolog.. Természetes, hogy nem egyénekhez készítik a termékleírásokat meg a teszteket..
Egyébként én sem tudtam, hogy nem lehet külön állítani ezeket, de látod, javítják és fejlesztik a felhasználók igényeihez szabva az EMUI-t.. Foglalkoznak vele és odafigyelnek a felhasználókra.
Ilyen blődségek miatt szabadulnál meg egy alapvetően tök jó mobiltól? Hát, Te tudod.Egyébként nekem pl a monokróm meg a makró fotózás fontosabb..
-
MK VII
veterán
Akkor megy.. Ez ilyen egyszerű.
Egyébként én mindenféle értesítést utálok.. Minden ki van kapcsolva, mindennek a hangja le van véve.. Ergo számomra mindegy, hogy jelez-e vagy sem.
A napom 80-90%-ban némán van a telefonom. Nekem a szívfájdalmam, hogy lenémítva a hangerő gombbal nem veszi le a rezgést is. Külön mindig be kell menni a hangbeállításokba, ha nem szeretném, hogy rezegjen. De ez is változik majd a Nougat-tal.
-
Hála Istennek, ezt a hulladék appot fel sem raktam a telefonra, messengerből is Lite-t használok: [link] Persze, azt írja alapból, hogy nem kompatibilis az eszközömmel, de ha spk-ból telepítem, akkor simán megy: [link]
Bár, ez sajnos rajtad nem segít, de azokon igen, akik kipróbálnák a lite-t, ami nem eszi annyira az akkut és a ramot, mégis jó, mert kimaradtak belőle a frissebb, mégis teljesen értelmetlen újítások (valakinek a napját erőlteti,hogy nézd meg, meg csinálj te is ilyeneket, stb.).
-
JDMKid
tag
Azonnal nyitni csak ujjlenyomat olvasóval lehet. ha ezt kikapcsolod, akkor bekapcsológomb + egy simítás mindenképp kell.
A zárképernyő hátterének automata váltogatását, úgy állítod le, hogy a képernyő aljáról felfelé simítasz (zárképernyőn, bekapcsológomb megnyomása után), akkor bejön a gyorsmenü, ott le tudod pause-olni, utána nem fogja váltogatni. Ez csak magazin feloldású témáknál megy, a többinél nem váltogatja automatikusan.
Ha ezt azután egyből megteszed, hogy saját hátteret állítasz be, akkor a sajátodon fog maradni.Képernyő bekapcsolása értesítés esetén: beállítások/ képernyőzár és jelszavak/ az értesítések bekapcsolják... (ez csak magazinos témáknál aktív egyébként)
Értesítés hangokat alkalmazásonként akkor tudod testre szabni, ha az alkalmazás támogatja. (legtöbbször igen) Ezeket az adott alkalmazáson belül kell állítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Autós topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kerékpársportok
- Milyen videókártyát?
- Filmgyűjtés
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest