- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Fotók, videók mobillal
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Légies iPhone halvány színei
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogiemano
tag
szoval az a helyzet hogy ovatos duhaj vagyok keves idovel, ugyhogy valoszinuleg megvarom meg azt a legalabb egy honapot miutan egyaltalan belefogok upgradebe vagy rootba. viszont ahogy latom itt az emberek jo resze a 200-as rommal volt elegedett, az pedig magyar oldalon nem elerheto.
az ido adja magat a root meg varhat.. habar piszok jo lenne ha netan ujra valami ilyen dolog elofordul, egy kis debuglog miaf.szer nem mukodik ez vagy azigy most marad a lepesenkent ellenorizni a kamerat musor..
-
boogiemano
tag
idozito problema..
teljes reset segitett.
ami nem segitett: minden alkalmazas resetelese
ezek utan kivancsian varom hogy mi okozhatta..hogy kell ezt rootolni ?
-
boogiemano
tag
egyetlen hasonlo szitut talaltam xda -n az is honorra vonatkozik, ott teljes resettel oldodott meg amit most nem szivesen..
viszont ettol fuggetlenul a problema letezik:
megszunt funkcionalni az kamera idozito a telefonban. semmilyen moddal semmilyen beallitassal
es ami vicc: tegnap meg mukodott azota meg max az ebresztest hasznaltammost mar volt kikapcs, reboot, alkalmazas meg beallitas reset.. toszik ..
-
boogiemano
tag
talalkozott mar valaki azzal, hogy a kameranal a timer be van allitva de nem mukodik? (sima photo mod)
kezdek megorulni...
-
boogiemano
tag
nem feltetlenul. nalam az elso feldugaskor (w8.1-re) feldobott egy ertesitest hogy charge only, aztan semmi nem mukodott csak a toltes. valasztani sem tudtam (elotte bekapcsoltam mar az usb debuggingot)
onnantol se w8-on se w7,-en se w10-en (es linux alatt sem) nem "kelt eletre" egeszen addig amig erre a modszerre raakadtam.egyebkent utana files es photo mode-ot lehetett hasznalni, a driver telepites nem volt automatikus es hibat is irt ki, barmire dugtam.
aztan feltettem a huawei hisuite-ot mire drivert automatice dobta fel aztan mar volt sd kartyahoz usb drive mod is felkinalva -
boogiemano
tag
válasz
csipszikutya #4379 üzenetére
nalam ez valt be:
setting - developer options - usb debugging (ha be van kapcsolva) kikapcsolod, majd "revoke usb debugging authorisations" telo ujraindit, visszakapcsolni, majd usb debug be, pcre dug es lassanfigyelmesennyomkod.ha nincs developer mode meg: settings - about phone - 7xvagy 8x nyomkodni a build numbert - kis is irja hogy mindjart developer, ha megvan vissza settings-be es ott lesz.
ekkor csak kapcsold be az usb debugging-ot -
boogiemano
tag
válasz
pepetech #4359 üzenetére
koszi! na ott nincs fent viszont idokozben xda-n talaltam "album+walkman" -t ami elindul de kilep
. a regi telorol probaltam attenni az apk-t de nyilvan egy rakat fuggosege van
ahogy nezem ahhoz hogy teljese erteku walkman dolog mukodjon, ahhoz root kell. azzel meg meg varok.
addig marad valami alternativa de az sok ido
-
boogiemano
tag
ket kerdesem lenne, miutan "burzsuly" sony xperiarol valtottam es a walkman igencsak hianyzik
ki milyen zenelejatszot hasznal es mi a tapasztalata?
probalt e mar valaki walkman app-ot tenni a p8-ra es mi a tapasztalata?
-
boogiemano
tag
válasz
Richie86 #4234 üzenetére
a Tnel mindig minden kesik. barmilyen markarol legyen szo. (sony samsung asus) eddig a legjobb kovetesi ido a 3,5 honap volt samsung eseteben
a sony altalaban fel ev legalabbde alapszabaly, ha a keszulek elnyeri a "kifuto" statuszt akkor altalaban meg egy verziot kovetnek
mindezt CSAK AZERT hogy minden esszeru latolgatas nelkul kiszedjenek nehany lenyegtelennek itelt funkciot (ilyen volt pl sonynal a hivasblokkolas - ???) illetve hogy beletegyenek 6 uj apk-t
ja bocs es hogy kicsereljek a fekete bootup animaciot FEHER ES MAGENTA szinekre (ha alacsony a feszultseg tuti h ne tudd mar hasznalni)
-
boogiemano
tag
apropo...
a sony x s -en igo-t azaz "primo" -t hasznaltam. Majd kesobb az igo "szulinapp" is felkerult.
erre mit javasolnatok? -
boogiemano
tag
nekem nagyon tetszik, hogy majdnem egy idoben ket "tapasztalat" is napvilagot latott
A fenyero egy erdekes dolog, ugy latszik keszulekenkent vannak elteresek. Ha felteszem max fenyerore, kiegeti a szemem. Alapjaraton "auto" es kozepre huzott csuszkaval vilagosabb mint amit eddig megszoktam
-
boogiemano
tag
nokerem.. nem leszek teljeskoru
3 napja megvan a kicsike, P8+talkband b2. (sony xperia S-rol valtottam) a T webes leirasa alapjan "Feketet" valasztottam melyrol remenykedtem es igy is volt: ezust
T-tol jott, "gyarilag" GRA-L09C150B196 -al (frissites nem elerheto)
Tapasztalatom az hogy ez a telefon tokeletes.Amiket eddig hasznaltam vagy elonynek tartottam es kulon appot kellett hasznalnom az mind benne van.
Megnyuztam, stabilan bir mindent doccenomentesen.Fogyasztasrol csak azt tudom hitelesen mondani, hogy kulon tetszik az ultra mod. pc usbrol toltes utan, 100-rol 2%-ra 34 ora alatt merult le, talkbandos bt-vel, es fogalmazzunk ugy altalanos mindenfelenek a kiprobalasaval - mindenbol egy kicsi. Nagy igenyu jatekot nem futtattam. Reszletekbe nem mentem bele.
Mikor megkaptam meglepodtem a telefon melegedesetol de mint kiderult a gyarilag ratett es akkor meg rajta hagyott hatso vedofolia eltavolitasa utan ez megszunt.
A Kamera minden szempontbol tokeletesen teljesit, azt hozza amit a teszt irt minden modot kiprobaltam, egy apro hianyossagot kiveve-lentebb irom . De ez orvosolhato.
Burkolatnak mig meg nem erkezik amit rendeltem, egy T-pontban "vasarolt" atlatszo szilikonost tettem fel ami egyebkent 2400 ft ba (illetve pontba) kerult. (Markaja valami Q celly) Az ara rohejes, de igy ingyen volt es teszi a dolgat feszesen illeszkedik a telefonra.
A B2-nek van sajat temaja de azert leirom h meglepoen jo kis cucc, mindenfele ertesitesek mukodnek, majdnem mindenrol. a frissen letoltott HuaweiWear alkalmazassal. Kulon tetszik hogy 1-2 ora ules utan rezeg es mutatja hogy alljak fel es mozogjak. NEKEM ez pont jo.
Ami engem zavar (a "nagy gondok"
)
- hogy a T telenyomta a sajat marhasagaival leszedhetetlenul, de azok majd szepen eltunnek kesobb
- latszolag a kezdokepernyok ikonjait csak rendezni lehet de abcben nem (ha valaki tud ra modot a gyari sw-vel akkor modnjatok, en nem talaltam eddig)
- a kamera alkalmazasa valoban le van butitva azazhogy a fo felulet eppenhogy tul user friendly. jobban szeretem ha minden beallitas ott van egybol (lasd lenovo) de ez megoldhato mas app-al, meg nem jatszottam vele.Ennyi igy hirtelen.
Meg ket aprosag:
A Tpontok nemelyikeben (webshopban nem) lehet kapni jo minosegu P8-ra valo uvegfoliat ami 2400 penz ami nem olcso de pontbol fizetheto. En nem eltem vele.Fun fact: Ugyanigy T-nel kozoltek velem (telefonon es szemelyesen is )
1. hogy miert akarok P8-at amikor a lite sokkal jobb es ujabb es stb es kulonbenis a P8 kifuto regi telefon mar nem lehet kapni
2. mikor rakerdeztem a honor 7-re kozoltek hogy na az ugyanaz mint P8 es inkabb P8lite "mert az erosebb", a ket kartyas kivitel pedig mindket sim T-re korlatozott. No comment.Ha kerdes van kivele
-
boogiemano
tag
Ud!
most mar biztos a P8
a honor temaban mar kerdeztem, de most mar itt aktualis:
talalkozott valaki olyan tokkal boritoval amire lehet csuklopantot azaz madzagot tenni? (es mondjuk van neki mar tapasztalata)peldanak okaert:
http://www.amazon.com/R-JUST-Huawei-Standard-Mobile-Shockproof/dp/B013UIM47U/ref=sr_1_98?ie=UTF8&qid=1455395733&sr=8-98&keywords=huawei+p8+cover+-lite
vagy
http://www.aliexpress.com/store/product/Multifunction-Neck-Lanyard-Hang-Strap-Cell-Phone-Bag-Mat-PC-Back-Cover-Colorful-TPU-Frame-Soft/1245119_32515444185.htmla problema ott kezdodik, hogy "szetnyithatot" semmikepp nem, inkabb valami "ipaky" jellegut szeretnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Cyberpunk 2077
- Linux kezdőknek
- BestBuy topik
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- EAFC 25
- Milyen monitort vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest